Zuhraa Berra20yaa bana hiç yedirmedi o ilaçlar ben kendim yiyordum 😂 birde sonlara doğru unutuyordum hep icmeyi
Yakamoz-1990 Pelinim55 bazıları ilk 4 ay kilo veriyo 4 ay sonrasında hamile kaldığı kilonun üstüne 3 kilo almış olabilir.. bide ileriki aylarda yine anne kilo verirken bebek kilo alabiliyor.. sen tartı da sabit kalıyosun kontrol de bebek kilosu artmış oluyo 🤷🏼♀️
Zuhraa Yakamoz-1990 başıma gelen tam da bu sanırım ❣️ tam ödem yapmaya başlamıştım ki dogurdum ❣️ darısı başınıza inşallah 🤰❤️
1182626 Acaba bebek doğduktan sonra size kalan mı 3 kilo 🙄 çünkü gebelikte toplam 3 kilo imkansız, olsa bile sağlıksız diye biliyorum. istemsizce bende sadece 3 kg kısmına takıldım😂
Zuhraa 1182626 yaa doktorumda en fazla 9 kilo al demişti birde son aylarda daha çok kilo alırsınız diyorlar ya ben verdim ödem yapmapmaya başlamıştım ki dogurdum 😂
Sudeninannesi Bebeğiniz 3.600 gr ama siz 3 kg aldınız burda bir karışıklık olmalı suyu eşi derken 3 kilo biraz imkansız ama olsun allah analı babalı büyütsün 🌸
Zuhraa Sudeninannesi ben kendim kilo verdim alicam yere ilk 3 ayda mide bulantısı dan vermiştim canım aminn ❣️
Nrykml Zuhraa ayy Allah evladıniza ve size uzun ömürler versin ne güzel yazmissiniz öyle okurken hem üzüldum hemde yüzüm güldü . Maşallah size 🤗🤗 gayet güzel bi hamilelik geçirmişsiniz siz değilde bebeğiniz kilo almış yedikleriniz ona yaramış size değil ne güzel 🤗🤗 inşallah isteyen herkes anne olur
Zuhraa Nrykml inşallah canım isteyen herkese de bu duyguyu nasip etsin ❣️ dikkat etmedim özellikle ama hiç oturmadim da hem yedim hem iş yaptım ❣️
Zuhraa Murvetshn ben bol bol tuzlu kraker ve kaşar li tost yedim üç ay midemi tek onlar tutuyordu ❣️ bence erken değil kuzum normal kokular falan çok yapiyor
Zuhraa hifaninannesii inşallah çok almazsın kuzum son aylar ister istemez ödem de oluyor ❣️ sağ saglim gelsin minikler inşallah ❣️