Merv3665 Snszasla devlet tek doğum yaptırıyor sanırım canim unuversite yatırmıyormuş arkadaşım doğum yapacak o dedi.Bende üniversitede istiyorum hasan bey var
Merv3665 Senaates evet gastroentrolji dozunu artirdi canım bu hafta kadın doğuma gelecem bakayım doğum nasıl olacak
Senaates Merv3665 randevusuz gitmeyi tamamen kaldırmışlar pandemi hastanesi olmuş.geçenlerde gittim muayene olamadan döndüm.randevu almıştım ben 2 hafta önce tuğberk güçlü diye bir doktor
Merv3665 Senaates öyle mi randevude vermiolar bana ama geçen gebe okulunda sıra bulamazsan bize gel dediler senin riskli diye
Senaates Merv3665 aynen sen git şansını dene rahatsızlığın olduğu için kabul ederler diye düşünüyorum
Elif9595 Merv3665 benim eşimde kagizman da görev yapıyor bi kaç sefer agrım oldu kagizman devlet hastanesine gittik ama ebeler bakıyor doktor falan yok karsa gittik saatlerce bekledik hiç riske atamadım memleketime geldim
Merv3665 Elif9595 işte canım unuversitede doktor vardı sansa gitmiş su an unuversite kadın doğum hizmeti vermiyor