Merv3665 Merhaba arkadaşlar aranizda karsta yaşayıp doğum yapanınız var mı ya da karsta devlet hastanesi dışında dogum yapilmiyor mu unuversite hastanesi doğum yaptırmıyor mu acaba
Snszasla Merv3665 bende Kagızmanda yaşıyorum merak ediyorum bunu Kars a gidiyorum pembe hanıma ama doğum nasıl olacak erken olsa da kafamdan bu soru geçip duruyor
Elif9595 Merv3665 benim eşimde kagizman da görev yapıyor bi kaç sefer agrım oldu kagizman devlet hastanesine gittik ama ebeler bakıyor doktor falan yok karsa gittik saatlerce bekledik hiç riske atamadım memleketime geldim
Snszasla Selin17 bende yabancıyım buralara o yüzden doktor konusunda da pek birsey bilmiyorum Kars da doktor yok sanırım doğum yaptıran canım en azından belki ığdır da giderim bi doktora kaç haftalık hamilesin acaba
Merv3665 Snszasla devlet tek doğum yaptırıyor sanırım canim unuversite yatırmıyormuş arkadaşım doğum yapacak o dedi.Bende üniversitede istiyorum hasan bey var
Merv3665 Senaates evet gastroentrolji dozunu artirdi canım bu hafta kadın doğuma gelecem bakayım doğum nasıl olacak
Senaates Merv3665 randevusuz gitmeyi tamamen kaldırmışlar pandemi hastanesi olmuş.geçenlerde gittim muayene olamadan döndüm.randevu almıştım ben 2 hafta önce tuğberk güçlü diye bir doktor
Merv3665 Senaates öyle mi randevude vermiolar bana ama geçen gebe okulunda sıra bulamazsan bize gel dediler senin riskli diye