NisaMomy Mom9272 uff sonunda doğurdu 😳🤣hayırlısıyla sağlıcakla mutlulukla büyüt kankacım🥰🥰💝Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin melisacığa🥰🥰
Mom9272 NisaMomy tesekkür ederim en sevdiğim kankam ikimisin sinsiliklerini hiç bi zaman unutmucam 😈😈😈😈🤣🤣
momsss1 Mom9272 ay canım ne güzel bir Doğum olmuş rabbim sana bağışlasın gözün aydın☺️ Bende yrn sabah Doğuma gidiyorum en azından moral oldu ☺️☺️
Mom9272 momsss1 rabbim yardımcın olsun kuzum hiç stres yapma korkma anlamıyosun bile Sağlıkla kavuş miniğine ☺️
Merdgn Mom9272 Yaa 🥰 Ay bu hormonlar ben ağlaya ağlaya okudum 😂 Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin canım inşallah 🥰❤️
M_N_R Mom9272 Gozun aydin canim hayirli olsun.Rabbim guzel gunlerini gormeyi nasip etsin in şe ALLAH💖💫🌸Darisi bize☺
Deletedmom95 Mom9272 yaa güle ağlaya okudum 🤭🥺 Sen çok güzel bi anne olacaksın canım 🤗 Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin ❤️🥰
Mom9272 Deletedmom95 yaa çok sağol canıım darısı başına inşallah bol bol uyku depola 10 gündür uyku nedir bilmez oldum🤣
Nrykml Kızlar hamileyim ve hapşırıyorum sürekli 😄 bebeğe bişey olmuyordur dimi cok tedirgin oluyorum acaba topluyor mu diye düşer mi diye . İlk hamileligim cok tecrübesizim gülmeyin ne olur
Melodixxx Nrykml benmde hamilelikle beraber hapşırmalarm başlamıştı hergn 3 4 kere hapşırıyrm 31. Haftaya geldm korkma hapşırınca sorun olmuyr ama kendini tutma gelnce sal gitsn
Nrykml Mom9272 ay ne biliyim ya normalde ben cok soğukkanlı biriiyim böyle pimpirikli değilim ama hamilelik annelik içgüdüsü herhalde 🙇♀️🙇♀️