Caglanuroney RoseBahar aynen canım sürekli kafasını bacaklarını hareket ettiriyodu bizim oğluslar hareketli olucak baya desene 🥰🥰
Minikkalbiimm 17+6 oğluşumuz olcak inşallah henüz net hissetmiyorum daha hareketlerin arada bir kıpırtı oluyor ama 🥰
Pelin0909 Kalayciseymaa 17+1 olduk bizde öksürürken veya hapsirdigimda hareketlerini net hissediyorum canı istersede uzandığım zaman kimildiyor saniyelik cinsiyetimızı 2 hafta önce öğrendik
Kalayciseymaa Pelin0909 erkek senesi mi bu yıl çoğunluk erkek bebek bekliyor sanki 🤗 bakalım bizde haftaya öğrenicez
2prensesannesi__ Kalayciseymaa 15+0 kızımız oluyorrrr 😊😊😊gecen otururken sanki bisey oldu karnimda ama anlayamadim😔bebeğimin hareketini nasil anlatacam ki ?
Tazeannecikl Bizde 19+6 yız, oğluşumuz yolda nasipse🥰 doğuma kasım sonu aralık başı dedi dr muz. Hareketlerini 16.haftadan sonra hissetmeye başladım ama çok hafif son bi kaç gündür de acaba bu onun hareketi miydi diyorum belli belirsiz
Dndulgr Kalayciseymaa 16+4 tiz biz de. Kız olabilir dedi doktor. Sonraki kontrolde göstermedi bizimki😊 Hareket hissetmedim daha. İlk gebeliğim daha beklemem gerekir sanırım 😁
Kalayciseymaa Dndulgr evet canım ilk gebeliğimde benim 20 li haftalarda hissetmiştim 🤗 bunda erken hissettim
HamzaMoms Kalayciseymaa 17 haftalığız canım erkek olcak bebişimiz☺️ Sen kaçıncı haftadasın ? hareketleri neye benziyor? dün gece baloncuk patlar gibi birşey oldu ilk defa , cok sertti tekmeledi diye dusunuyorum 🙈🥰 Onun dışında cok hafif arada içerden parmak bastırıp çekiyormuş gibi birşeyler oluyor 🙈
Kalayciseymaa HamzaMoms bizde 16. Haftanın ortasındayız tatlım 🤗 aynen dediğin gibi hissediyorum bende minik minik pıt pıt🙈 daha öğrenemedik göstermedi bakalım haftaya öğreniriz inşallah cinsiyeti de
Kalayciseymaa HamzaMoms benimde 16 haftalık aynen dediğin gibi oluyo canım sadece az önce kasığıma doğru pıt pıt teper gibi oldu 😊elimi değdiğim an durdu
HamzaMoms Kalayciseymaa hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahh ilerleyen zamanlarda daha cokkk hissedicez insan sabırsızlanıyor cok değişik bir duygu🥰🥰🥰❤️