rumeysa-98 Hacr Affan zaten Osman radıyallahü anh’ın babasının ismi Osman bin Affan diye geçer hatta kitaplarda ordan beğenmiştim bende hatta siz bilirsiniz. Biz de Ömer Affan koyacağız inşallah daha uyumlu geliyor kulağa☺️💐
Hacr rumeysa-98 evet canım Ömer Affan çok güzel vede uyumlu ben babamızın adı diye Osman koyucam ama yanına bi isim daha koymak istiyorum anlamı da çok önemli tabi oyüzden kararsız kaldım 😊
betul1- Hepsi çok güzel isimler bizimde cinsiyet belli değil daha erkek olursa Osman düşünüyoruz kız olursa da bende sahabe ismi arıyorum ama bir türlü bulamadım Zeynep Fatma Ayşe Meryem Hatice dışında kadın sahabe ismi var mı 🌸
rumeysa-98 betul1- Hafsa ve Hiram duydum hatta Ümmü Hiram radıyallahü anha ilk kadın deniz şehidi hoşuma giden isimlerden tavsiye ederim 💐
A_ys6604 Rumeysaaaaa kızlarrrrrr daha yeni duydumm bunu bende . . İki isim koymayın biri ile seslenince çocuğa diğer ismin ağırlığı ile eziliyor larmis lütfen kirli bilgi ise bile bı sorun sizde doğruluk payı nedir diye ben hoca vs bulsam sorcam ama bulamıyorum duyduğum kiside bir baska hoca.. sizde bir sorun!!!
Merymerii Ummusab benim A_ys6604 isimlerin ağırlığı olduğunu düşünmüyorum.. bence bu islami isimleri koymasınlar diye yapılan bı oyun… Mesela Muhammed Hamza ne kadar güzel isim dimi ama böyle söylesek hemen çok ağır kaldıramaz vs. Yahu güzel peygamberimizin ve en sevgili amcasının ismi neden ağır gelsin? Fikir ne ise zikir o olur.. sürekli ağır ağır dersek e tabi zamanla bı ağırlık olacak psikolojik
Ikimelekannesi67 Rumeysaaaaa birinci oğlum ibrahim 2. Ye hamileyim eşim tayyip istiyor ben ebubekir istiyorum rüyamda bunun için tartışıyorduk ama öteden bir ses talha dedi napcaz çok kararsızım ve doğumuma 2 ay falan var 🤦♀️
Melike145334 Rumeysaaaaa Oğullarım Muhammed Ali ve Ömer. Enes bin Malik Eymen Ebu Turap Halit bin Velit Musap bin Ümeyir Cafer ra. Taha, Ebu Derda bır sürü var aslında aklıma şimdılık gelenler bunlar