rumeysa-98 betul1- Hafsa ve Hiram duydum hatta Ümmü Hiram radıyallahü anha ilk kadın deniz şehidi hoşuma giden isimlerden tavsiye ederim 💐
nida50 Yasir, Ammar, Ömer, Talha, Üsame, Zübeyir, Halid.. Henüz bebeğin cinsiyeti belli olmadı ama burda kalayım ben de. belki ilerde bakmak gerekir buraya ☺️
Merymerii Ummusab benim A_ys6604 isimlerin ağırlığı olduğunu düşünmüyorum.. bence bu islami isimleri koymasınlar diye yapılan bı oyun… Mesela Muhammed Hamza ne kadar güzel isim dimi ama böyle söylesek hemen çok ağır kaldıramaz vs. Yahu güzel peygamberimizin ve en sevgili amcasının ismi neden ağır gelsin? Fikir ne ise zikir o olur.. sürekli ağır ağır dersek e tabi zamanla bı ağırlık olacak psikolojik
[silindi] Rumeysaaaaa ömer hamza kirkda bir damari cekermis o niyetle koyarsab hamza gibi yuregi ömer gibi merhametli vicdanli olurmus
[silindi] [silindi] hepsi icin elbette konusmak mümkün degil ama omerler gercekten genelde cok adaletli olurlar, heybetli olurlar.
[silindi] [silindi] gercekten ole cnm kirkda bir damar cekermis benim esimin adida omer okadar merhametli okadar adeletli sessizki girdigi oturdugu her ortamda okadar seviliyorki sasip kaliyorum bende bi okdr acik sozlu dilimde soylerim herseyi anlatamam yerinde baskasi olsa catlardi o yuzden oglum olursa mutlka isminin yaninda babasinin ismini koymak istiyorum ikinci kizim yolda insallah rabbim bi gun kismet ederse
[silindi] [silindi] benm esim de omer 😊ben de ikinci kizimi bekliyorum oglum olsaydi adini hamza koyacaktım 😊
Feyzablbl Rumeysaaaaa youtube da dkab ders videoları var islam tarihi dersini bir dinlemenizi öneririm çokça isim.zikrediyorlar fikir olur belki 🤗