Ehnr Denizkubra benim kuzenimin hiç yoktu ama çocuğu emiyor valla 1.5 yaşında hemde bence göğüs ucuyla alakası yok yaa
Denizkubra Deletedmom337 tebrik ederim saglikla büyüsün insallah kuzucugnz 🌹🍭❤ evet zor oluyormus gercektn gogus ucu diye birsey varmis ondan kullansaniz acaba nasil olur ?
Pamuk94 Denizkubra kuzum İnternetten arastir teknigini benimde yoktu göğüs ucum şırınganin ucuyla cektim hemen cikiyo hemen bebegine ver cok kolay oluyo
Denizkubra Pamuk94 birkac aparat var simdiden alip kullansam mi dedim ama net birsey bilmedigmz icin de emin olamiyoruz siringayla rahat verdiniz mi peki ❤🌹
Arinna Denizkubra Doğum yaptığımda da yoktu canım. Mycey ın şeffaf aldık böyle yapıştırıyordum o zaman oluyordu.
Zeyyno_ leyla25 Bende yarın tam 18. haftadym benmde yok ucu hala byle dokunarak çıkıyor da acaba şimdi kullansak oluo mu o göğüs ucu için henüz süt felan da gelmedi
Denizkubra Zeyyno_ bende 16 haftalgm ise yariyor ise simdiden alip kullansam mi acaba diyorum bir yerde son 3 ay kullanmayin yaziyordu ama ne kadar dogru bilmiyorum
Arinna Denizkubra Hayır Emmedi canım biberonla mama verdikleri için. Yanlış biberon yanlış tercihler tecrübesizlik
glsahbaydemir Denizkubra benimde öyle kızımda tutturamadım ikinciye hamileyim umarım tutturabilirim 🙏
Denizkubra Arinna aslinda emse cok guzel olurdu tabiki ama onemli olan sağlığın yerinde olmasi doymasida iste evet tecrübesizlktn şaşırıyoruz aslnda ne yapacgmzda 🌼
Arinna Denizkubra Evet birde Mesela biri diyor ki yok o iyi bu iyi şöyle yap böyle yap. Aslında tam iyi araştırılmalı.