leyla25 Denizkubra ben merak edip bir kere denedim canım , üst üste denendiğinde süt gelmesini tetikleyebilir çünkü meme ucunu baya dışarı çekiyor 😊
Ahmetin_annesi Denizkubra ilk bebegimde cok zorlandim sagma makinası alin mutlaka o biraz cikariyor ucunu sonrasi bebekte eme eme cikarcak
Denizkubra 67380ipek arastirmaci gibi olduk 😋 ben göğüs ucu cikarttrcsndan alcm sanirim denemkte fayda var 😬😬
Tubasim Denizkubra 38’e giriyorum canım Benim de hala çıkmadı sadece Kahverengi kısmı büyüdü. Silikon meme ucu, göğüs ucu çıkarıcı pompa,kalkan, elektrikli süt sağma makinesi hepsini aldım 😂Çok korkuyorum insallah Korkugum gibi olmaz
Denizkubra Tubasim ya sanirim bir iki ay snra cikmazsa bende hepsini alacagim cunku bende korkuyrm aslinda emmezse tabiki caresi var ama iste insan emzirmek istiyor 🌼🌼🌹🌹
Arinna Denizkubra Evet birde Mesela biri diyor ki yok o iyi bu iyi şöyle yap böyle yap. Aslında tam iyi araştırılmalı.
spaceship Philips niplette almıştım hamilelik planladığımda. Düzenli kullanımda çıkarıyor ama özellikle son aylarda kullanılmıyor hamilelikte.
Cigdemanne_01 Denizkubra 25 günlük kızım var bende korkardım göğüs ucum yok ben nasıl emziricem diye. Ama hiç stres yapma bebek emdikçe göğüs ucun büyüyor bebek tutabiliyor zaten küçük göğüs ucunuda zaten sağdıktan sonra bile göğüs ucun kocaman oluyor. Göğüsünün ucu içe dönük olması lazım ki o zaman emzirmede belki zorlanabilirsin ondada göğüs ucu çıkarıcıları var
Denizkubra Cigdemanne_01 benimde kizim olacak allahin izniyle insallah saglikla büyütün sizde 🌹🌹 umarim oyle olur ya
Selinanne Denizkubra doktorum asla dokunma hamileyke dedi. Erken doğumu tetikleyebilir mis. Hamilelikte bunun için yapılacak bişey yok dedi. Çoğu zaman doğuma yakın ya da doğumda en en son ihtimalle de bebek çekince çıkacak hiç dert etme dedi