Bernagokhan Muberraonur size gelişim geriliği dedi mi bana yakın takip önerdi haftada 2 kez nst ve doppler dedi :/
Linababy Gurbetkusuu Bende 38. Haftamda gitmiştim 3.400 dedi 39+2 olduk bakalım 4-5 güne tekrar gidicem 😊
Alparslansmom Bernagokhan canım ultrason tam gr ölçmüyormuş birde dr bana öyle demişti yanılma payı yüksek diye kiii öyle de oldu 5 gün arayla aynı dr ölçtü 5 gün geçmesine rağmen gr olarak düşük çıkmıştı her ölçüm farklı oluyor canını sıkarsan bebişte etkileniyor gerçekten
Filiztuana Gurbetkusuu 37. Haftamdayım 2700gr dedi gayet normal dedi doktorum ama bana zayıf geldi kızım 3750 doğmuştu🥺
NurseB Gurbetkusuu 38+1 de 3500 dü benimde 39+1 pazt kontrolüm var umarım daha da çok almamıştır 🙈 normal doğum için bekliyoruz çünkü çok iri olmasından korkuyorum
Sndsbtn Miniktosbagim masalah nasıl beslıyonsuz bende duzenlı sut ıcıyorum kasar ve muz tuketıyorum gunluk muhakakak yerım özellıkle bu ay cok dıkkat etmıstım ama hala 1000olamadık
Merve_seda Gurbetkusuu benim 35 te gittim 2.400 gramdı doktor çok zayıf dedi . Senin ki maşalllah iyi cnm
Miniktosbagim Sndsbtn cok istahim acik bide bünye alakalı eşimde bende iri yapiliyiz bogazimiz baya kuvvetli ekstra bsy yapmıyorum vitaminlerimi düzenli aliyorum
Elfckr 31 haftalıkken kızım 1600dü. Şuanda 33. Haftanın içindeyiz. 34 bittiğinde gidicaz çok merak ediyorum. Doktorum normal dedi ama banada az geliyor. 😏
Bernagokhan Alparslansmom yok kuzum ilk başlarda çok takıyordum ama sonrasında önemli olan sağlık kilo doğunca da alır diyerekten akışına bıraktım :)