Gurbetkusuu 38 haftalık hamileyim dün doktora randevum vardı, bebeğimin kilosunun 3,400 gram olduğunu söyledi sizce nasıl iyi mi fazla mi ? Sizinkiler ne durum da ? 😊
Bernagokhan Gurbetkusuu 32de kaçtı kuzum :) benim 32.de 1600 gr dı doktor biraz geri dedi umarım toparlar
Annisko Gurbetkusuu biz bugün 37 haftalık olduk kontrol ve nst miz vardı.2.700 gr olmuş benim kızım.🧿💕🧚♀️çok şükür ki sorunumuz yok haftamızla uyumlu ilerliyoruz 🧿🧚♀️😍
Kuzeymiraa Bernagokhan bana da 31. Haftamda 1900 dedi fazla dedİ 🙄 herkes başka bir şey söylüyor ölçümlede alakalı tabi
Aysenurmurat Bernagokhan benimde 32. Haftamda 1600 gr dı 1 hafta geriden geliyo dedi peynir yunurta süt ceviz pek ez tükettim düzenli 1 hafta sonra kontrole gittiğimde 1950 gr olmuştu paşam☺️ Kendini çok yorma uzan dinlen ve beslenmene ağırlık ver toparlayacaktır allahın izniyle
Gurbetkusuu Sndsbtn canım hatırlamıyorum ama benim ki hep önden gitti galiba bebeğe en çok kilo aldıran besinler muz, kaşar peyniri, nesquik diye duydum
Bernagokhan Muberraonur size gelişim geriliği dedi mi bana yakın takip önerdi haftada 2 kez nst ve doppler dedi :/
Hanifee1273 Aysenurmurat benim ki mi çok kilolu anlamdım bir hafta sonra 33 olmuş oluyorsunuz . 33 de 2350 idim
Aysenurmurat Muberraonur sabah 1 yemek kaşığı oekmez yiyordum aç karnına daha sonra kahvaltıda bir haşlanmış yumurta yiyebilirsen 2 tame bile ye daha iyi olur kalın bir dilim kaşar peyniri yiyordum öğlen aralarda meyve yedim akşam yatmadan da muz ceviz süt hepsini bi arada tüketiyordum ve gerçekten faydasını gördüm doktorumda ne yiyip içtiysen çok güzel yaramış aynen devam et demişti
busra1977 Nurgul35 Merve_Asel benimde aynı şekilde 34. Hafta 2600 kızlar ;) doğumu normal mi düşünüyorsunuz ? Kiloları gayet iyi çünkü 😅 fazlamı acaba diye düşünüyorum ☺️