Eda06 Bebus aynen canım çünkü benim Perşembe günleri haftalarım doluyo yani tam 41. Haftama girmiş oluyorum inşalllah ikimizde bi an önce doğururuz yoksa suni sancıyla daha zor olucak 😭
123kbr Bsradogn Allah analı babalı büyütsün canım 🤲🏻🥰 bebişin kilosuna bakarsan normalde normal doğumu önermiyorlardı bu kilolarda ama size maşallaah atlatmışsın ☺️
Bsradogn 123kbr bebeğin kilosu sürpriz oldu açıkçası çünkü ultrasona girmedim o hafta muayenede açıklığa baktı direk yatış verdi bizde beklemiyorduk yani 😅 Zor oldu ama çok şükür atlattık 🤲
NurseB Bsradogn maşallah kilosu da varmış baya. Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin. Kilosu ultrasonda söylenenle aynı mı doğdu
Bebus Eda06 yok canım ya doğurmadım bugün gitmicem gerçekten çok yoruldum yollarda ama ya yarın ya öbürgün gitcem . Sen naptın canm
Eda06 Bebus ben perşembeyi bekliyorum yatışım o gün. Ama hala gelen giden yok kasılmalarım var ama başka hiçbir belirti yok 😫 doğuramıcaz sanırım bu gidişle 😭
Bebus Eda06 ewt canım yarın 41 oluyorum hala suni sancı için bişey söylemedi bu gidişle 42yide görürüm
Eda06 Bebus benimki aşırı hareketli hep hareketli bi bebekti hala devam ediyor ama korkuyorum kakasını yapar diye
Bebus Eda06 benimde bazen öyle oluyo şimdi yine hareket ediyo ama eskisi gibi kıpır kıpır değil . Sen kaç haftalıktın