Sblomr Bsradogn canım alttan kaç dikiş attılar ve dikişlerin ağrıyor mu otururken kalkarken lavaboda falan 🤦♀️ Ve dikilirken çok hissettin mi 🤗
Bsradogn Sblomr oturamıyorum desem tam olur. 7 dikişim var dışarda, içerde kaç bilmiyorum. Lavabo zorlamıyor ama çok şükür rahatım. Dikilirken hissediyosun illaki ama canın acımıyor canım
Eda06 Bebus ben sürekli yürüyüş squart yapıyorum yedinci katta oturuyorum günde iki defa iniyorum çıkıyorum tuvalete gider pozisyonunda oturuyorum iki defa ılık duş alıyorum hurma yiyorum genede yok yok yok yok 😭😭
Bebus Eda06 demekki olmayınca olmuyo 😔 benim üzüldüğüm şey annem bu pazar günü geri dönüyo ve hala doğum yapmadım . Belki ondan sonra doğurcam bebeği göremicek doğum sonrasında yanımda olamıcak
Eda06 Bebus 😭😭😭 çok üzüldüm ya gerçekten keşke gitmeden doğsa görürdü kadın😭😭😭 bende sezeryan olurum diye korkuyorum bakacak kimse yok 😭
Eda06 Bebus eşimin ailesiyle görüşmüyoruz annemde çalışıyo en fazla bir hafta bakabilir sonra napıcam bilmiyorum
Eda06 Bebus kendi işimiz zaten gerekirse gitmicek işe senin annen neden dönmek zorunda seninkide mi çalışıyor
Bebus Eda06 benim annem iki haftadır burda . 3 haftalık bilet ayarlamıştı . İki erkek kardeşim var evde babamda var sorun çıkarıyolar anlaşamıyolar o yüzden usatamıyo tarihi😔
Bebus Eda06 ben söylemiştim ama babam ısrarla uçak bileti kesti . Halbuki ben dedim sancım başlayınca binerdi doğumdan önce yanımda olurdu
Eda06 Bebus evet kendi sancım gelmezse perşembe sabah dokuzda yatışım yapıcaklar artık ne tür bi eziyet ederler bilmiyorum 🤷♀️