Sermec27 Ysmn_11 benim oğlum da reglime 4 gun kala cıkmıştı cok silikti bence 2 gun sonra ya da yarın erkenden tekrardan yap hayırlısıyla inşallah vardır
Ysmn_11 Dytbsr ne güzel insalh vardır ya aylar önce de başıma geldi ama bir kaç saat sonra bakmstm o geçersiz oluyormuş kan testi yapmstm negatif hayal kırıklığı bu kez reglimi bekleyim sabah tekrar evde yaparım dua edin lütfen
Merve1656 Ysmn_11 ya flasla falan öyle deneme yapmadım ama seninki gibiydi silikti cookk dikkatli bakınca belli oluyordu benimki ama pozitifmis 🤗
mysweetbaby Ysmn_11 bence hamilesin.benimki asla fotolarda çıkmıyordu flaşla bile zor seçiliyodu artık hayal görmeye başladım demiştim ve hamile olduğumu öğrendim.orda belli belirsiz ne görürsen gör çıkıyor yani bişeler :) hergün testi tekrarla git gide koyulaştığını göreceksin
Ysmn_11 mysweetbaby insalalh benimde öyle olur evet yoksa hiç görünmüyor aylarıdır yaptığım için biraz bilgi sahibi oldum ama korkuyorum yoksa die de
Homeless20 Yumurtlama döneminde olduğun içinde olabilir. Bana bi kerw olmuştu doktor öyle söylemişti ama umarım senin ki pozitiftir :) ve anında çıkarsa yada 5 dakika içinde onlar daha doğru oluyor.. bence yarın git kan testi yaptır canım
Ysmn_11 Homeless20 yumurtlama gördüm 13 gün önce ama şimdi reglime 4 gün kaldı ben yumurtlama olduğu zaman hissediyordum üstelik diyelim ki gebelik olsa bile hiç bir belirtim yok ki sadece yumurtlmadan saydım bugün test yapayım dedim
Homeless20 Ysmn_11 illa belirtin olacak diye bişey yok ki canım :) ben tüp bebek oldum ve inan benimde belirtim yoktu hamile olduğumu öğrendim :) yarın ilk kez görmeye gidicem :) umarım hamilesindir 🥰
MrvDmrkr Sabah ilk idrarınla yap testi canım ilk idrarda hormon seviyesi yüksek olur daha net gözükür çizgi eğer varsa😊 ama bunda bile pozitif gibi gözüküyor 🥰
Ysmn_11 Neclanur tamam öyle yapayım artık şuan yapmamak için zor tutuyorum kendimi sabah belli olur artık