emrahedaeslemfamily Ysmn_11 canım net bi sekilde ikinci cizgi var . İnşallah hamilesindir . Tekrar test yap emin olmak için . Butaya ’da yaz sabah bekliyorum . Ne kadar burda kimseyi tanımasamda dualarım isteyen herkes için . Hadi bakalım hayırlısı 🙏🤗❤
Ysmn_11 Neclanur tamam öyle yapayım artık şuan yapmamak için zor tutuyorum kendimi sabah belli olur artık
Ysmn_11 Sinemin görünüyor ama flaşla böyle çıplak gözle bakınca da hafif gölge var gibi o beni yanıltıyor şuanda
Sinemin Ysmn_11 benimkide böyle silikti canım eğer şüphen varsa sabah tekrar yap bakalım 😌 ama bize haber ver
Merve1656 Ysmn_11 ya flasla falan öyle deneme yapmadım ama seninki gibiydi silikti cookk dikkatli bakınca belli oluyordu benimki ama pozitifmis 🤗
Homeless20 Ysmn_11 illa belirtin olacak diye bişey yok ki canım :) ben tüp bebek oldum ve inan benimde belirtim yoktu hamile olduğumu öğrendim :) yarın ilk kez görmeye gidicem :) umarım hamilesindir 🥰
Deryadgm Ysmn_11 bence var canım olmasaydı hiç çizgi çıkmazdı, sabah ilk idrarınla yap bide testi o zaman daha net çıkıyor, hayırlı olsun🥰
S-r-p Ben de baktım baktım yok yaa belirgin değil diye inanamadım sevinemedim bile ertesi gün hemen sabah teste gittim döndüğümde testte bekledikçe koyulaşmış bebiş sürpriz yapmış bana inşallah sizin de öyledir 🤗
Ysmn_11 S-r-p inslalah 🤲 ne zamandr deniyoruz bu kez olur hayrlısyla çok umitlenmek istemiyorum da o duyguyu bilirsinz heyecan var mı yok mu sizlerle paylaşmak istedim inslalah vardır
Sinemin Ysmn_11 inşallah canımmm 😌 rabbim gönlünüze göre versin mutlu haberlerini bekliyoruz inşallah