Gozengo canım ilk aylar kusma falan olmadıysa normal denebilir bence çünkü iştahı açılıyor. Banada doktor balık yağı vitaminler falan vermişti bende 25. te 4 kg falan almıştım. Şu an 26.haftam 9 kg aldım 😂

Gozengo bu test 24-28 hafta arasında yapılan bir test siz bilirsiniz sonra ah vah tüh demeyin araştırmış olsaydınız zararı olmadığını gayet bilirdiniz bütün gün yediğiniz gıdalarda daha cok şeker var ordaki alıcağınız şekerden

Ben 30 haftada 20 kilo aldım siz üçe beşe çok diyorsunuz 😂 üstelik aktif bir şekilde sürekli yoğun çalışmama rağmen 🤦

Gozengo merhabalar hemen akliniza en kotu olarak şekeride getirmeyin derim ben 26+5 im . 24+5 de muayene olmustum en son tartilmamla toplam 4 kilo aldım . Ben seker yuklemesi yaptirdim ictigim gibi geri kustum saniyesinde o yuzden kahvalti ettim 1 saat sonra kan verdim . Benimle ayni haftada olup 10-15 arasi alanlarda var cevremde sekerleri falan gayet iyi en kotuyu akliniza getirmeyin o yuzden

Hazal2020 ben mesela şekerim falan yok sağlığım gayet yerinde 20 kilo ya 20 kilo almisim 🤦 bunyeyle alakalı birşey sanırım diyorum ya 7 ay market te aktif bir şekilde çalıştım ve gayet sağlıklı normal beslendim 😱

Gozengo canım kiloyu sorun yapma bence 46 ile kaldım 58 im sen bebeğini beslemeye bak 30 haftaligim doktora gittim 1600 kiloymuş gelişimi çok iyi dedi doğurduktan sonra veriyosun zaten

Melek-kaim-15 aynen oyle herseyde şekerdir şeker ben tahlili beklerken sadece 4 kilo almama ragmen paniğe kapildim çok şükür güzel cikti ama bilinc altina giriyoe bir kere hemen akla şeker geliyor

Gozengo

1. haftadayım 63 kilo ile hamile kaldım şuan 68 kiloyum . 5 kilo aldım toplamda . Düzenli spor yapıyorum ve sağlıklı besleniyorum . Bebeğimin kilosu da gayet iyi 🙏🙏bütün hamileliğim boyunca diyetisyene gittim . Asla şeker , tatlı , ekmek , hamur işi tüketmiyorum . Sebze ve bol protein kalsiyum alıyorum . Sık sık az az besleniyorum

Gozengo ben de ilk kızıma 44,5 ile hamile kalmıştım 63 ile doğuma girdim. Doğumdan 20 gün sonra 45 kiloya düştüm.

1. kızıma 20 haftalık hamileyim şimdi (15 yıl sonra ) 59 ile hamile kaldım şimdi 65 kiloyum 😘

Defneada yaa çok iyi gerçekten veriliyor mu okadr canım içimizi rahatlatittn gerçi kilo almıyorum ama yine de olanda biraz gitse iyi olur 😊

Gozengo seker yuklemesi konusunda on yargili olmayin bence. 6 ay 2 bucuk kilo aldim ve sekerim cikti. Suan bir tambugday emegini bir yudum fazla yesem sekerim yukseliyor. Diyet yapiyorum meyvem ekmegim yemegim hepsi sınırlı porsiyonlarda. Ben yukleme yaptirmasaydim suan kavun, karpuz, dondurma hepsini yicektim.

Halimehacin hiç midem bulanmadı hiç kusmadim halsizlik vs.hic bisey yaşamadım. Sadece arada baş dönmesi oluyo o kadar 😇. Ama artık dikkat etmeye calisicam. Çünkü hiç bu kadar kilo.almamistim

Nilaykirikbas5516 çok haklısınız taktikca daha fazla alırım. Düzenli dengeli beslemişsem bnce de bir sıkıntı olmaz . Haklis nniz teskkur ediyorum ❤

Defneada hadi ya . Hey masallh. Insallh Rabbim bize de nasip etsin. Can sağlığıyla kucağınıza alın ınsallh 💕💕❤❤

RabiaMG yanı söyle soyliyim sınırlı bi diyet listem yok. Herşeyi de yiyorum. Hiç bisey den midem fln bulanmadı ve bulanmiyo da. Çoğu zayıfsin fazla kilo almam normal diyo. Hayatımda ilk defa 45 in üstüne çıkıyorum aslında. Bakalım. Bebiş sağlıklı olsun da gerisi geliyo. Teşekkür ederim 💕

Gozengo hiç mideniz bulanmadımı 14 +3 üm 3 kilo verdim verdiklerimi geri alsam bişey istemezdim başka 😌