HamzaMoms Aslim22 en önemlisi canım 😂 ben hamile değilkende midem sisiyordu cok gozume batmıyor bu yüzden cok rahatsız ediyorsa günde bir kere maden suyu iç hem faydalı diyorlar🥰
Aslim22 HamzaMoms maden suyu zararli degil mi? İcindeki asitten korkuyorum bide 12 haftamdayim bisey olurmu
HamzaMoms Aslim22 yok canım hatta faydalı günde bir kere mineral açısından zengin eminim yani 😊 araştırabilirsin istersen
Canselcg Aslim22 Allah Allah ben 10 haftalık hamileyim 4-5 aylık hamile gibi karnım çıktı kabızlık problemimde yok.
Seval22 Aslim22 13+ 3 ’ün ama gel gör ki 6 7 aylık gibiyim eşim diyor doktor yanlış söylüyor sen kesin 6 aylıksın 🙈😂
minikcasper Aslim22 daha bu haftalarda anneleri şişirdi yaramazlar 😄😄. Benim eşimde ufaklık çıkmış meydana diyo😄
DilanDag Aslim22 bilmemki öyle galiba kendimde zaten iri yapılı uzun boylu biriyim ondan göstermiyor sanırım
Busraveminisi1 Aslim22 13 haftalığım canım erken çıktı benim karnım 3 aylık deyince şaşırıyorlar daha büyük deniyor kilolu da değilim ama direk karnım çıktı annem demişti gerçi senin karnın çıkar bir top gibi diye anneler biliyor 😂🙈❤️
Ruzgarinannesii Aslim22 15 haftalık oldum ben ve 5 aylık gibi karnım var çok erken büyüdü benim karnım bide sağ tarafa yamuk büyüyor 😂😂😂😂