Asilmom50 Snszasla canım beni yanlış anlama ama görünce yazmadan edemedim öyle ürünler kesinlikle kullanma bebek yağı sür sadece Oriflame avon bunlar çok zararlı diye duydum ben özellikle parfümlü hiçbir ürün kullanma
Snszasla Asilmom50 yok canım neden yanlış anlayayım tatbikidir söyle bunu bildiğim iyi oldu en azından bilinçli davranırım teşekkür ederim uyardığın için bundan sonra ürünler konusunda daha dikkatli olurum 🥰
Aslim22 minikcasper ahahah ayni seyleri bende soyluyrm daha 12. Haftaliksin hic bir kiyafetimi giyemiyom esimde dalga geciyo sen 12 de boyleysn 9 ayligini dusunemiyorum diye 😂
minikcasper Aslim22 daha bu haftalarda anneleri şişirdi yaramazlar 😄😄. Benim eşimde ufaklık çıkmış meydana diyo😄
Aslim22 EylulEsen yavas yavas canim baksana daha kac haftalik olup gobusleri yeni cikan tatlis anneler var 😍🥰
EylulEsen Aslim22 benim normalde de çıkmıyor bu ikinci hamileliğm ilk hamileligim de bile doğuma gittim hemşire erken doğum sandı 9 aylık karnım 6 aylık gibiydi🥺🤔
Aslim22 HamzaMoms ay o siskinlik zaten. Beni bazen cok rahatsiz ediyor ama olsun saglikli olsunlarda 🙏🏻💜
HamzaMoms Aslim22 en önemlisi canım 😂 ben hamile değilkende midem sisiyordu cok gozume batmıyor bu yüzden cok rahatsız ediyorsa günde bir kere maden suyu iç hem faydalı diyorlar🥰
DilanDag Aslim22 bilmemki öyle galiba kendimde zaten iri yapılı uzun boylu biriyim ondan göstermiyor sanırım