secill09 nuran6024 bende gece o kadar çok uyanıyorum ki uykumdan hiç birşey anlamıyorum rabbim işte bünyeyi alıştırıyo heralde ben hep böyle iyiye yoruyorum 😂
nuran6024 secill09 aynen bende öyle uykusuzluğa şimdiden alıştırıyor bizleri ☺️☺️ Gece ayrı uyuyamıyorum gündüz ayrı ☺️
Alparslansmom Pinarx07 bende antalyadayım son 44 günüm kaldı 🥰 dışarı cıkmak bile istemiyorum sanki biri beni sıcakla boğuyormuş gibi geliyor ekstra ateş basıyor zaten 🤦🏻♀️ Bebişlerimiz napcak bu sıcakta acaba ya
Pinarx07 Alparslansmom valla bilmiyormbnm dogum agustos sonu eylul basi gibi bakalim artik hayirlisiyla dogsunlarda antyanin neresndesnz
Elifege Son 40🤗 bende de ayaklar balon gibi oldu ya ellerim de şişti yüzüğüm parmağın ucuna anca giriyo😅😅 nolcak böyle bilmiyorum 😒
Gulsahim secill09 son 45 gününüz kaldı. Hiç korkma canım gelip geçecek ☺️😇💕 tam sıcaklara denk geldik bizde allahtan ağustos başı gibi 😅
Merveee07 Pinarx07 Uncalı meydan hastahanesi bade ılgın a gidiyorum canım evet çok sıcak hayırlısı ile kavusalimda katlaniyoriz artık ☺️
Blackkcat Son 55 benimde ama erken doğum olacağı için temmuz sonu gibi olur,34-37 haftalar arası alırız dedi dr
Ftma4 secill09 şimdi çok aklıma takılıyor doktorum da erkek sormuyorum benim göğüslerim biraz büyük ama başları çocuk memesi başı gibi küçücük hep böyle mi kalacak yoksa çocuğum olursa değişir mi utanarak yazıyorum şu an 😊kusura bakmayın
secill09 Ftma4 kuzum utanma asla sonucda bilmiyoruz öğrenmek de en doğal hakkımız ama inan bende hiç bilmiyorum inşallah bilen biri okur da bilgilendirir seni 🙏🏻
Gulsahim Ftma4 çovuk emdikçe gelişiyor kuzum.. Yani düz de değil değil mi göğüs ucu. Benimde çok küçüktü ilk gebelikte.. Şimdi tam tersi oldu 😅 çübkü oğlum sağolsun çok severdi anne meme anne meme diye… 😇
Gulsahim secill09 napalım kuzum Bi şekilde çıkaracaz 😅😇 heycan basıyor basmıyor değil değişik duygular.. Üstelik 2. Bebeğim olmasına rağmen.. Ama korku yok. ☺️😅 Galiba peş peşe doğurucaz seninle
Tubau Ben forumda daha ocak şubat aylarında mide bulantıları vs yazdıklarımızı hatırlıyorum şimdi doğum bekliyoruz 🙈🙈 Herkese sağlıkla nasip etsin Allah
ZynpynZ secill09 son 45 gün… Sıcaklar çok zorluyor nefessiz kalıyorum. Sanki zaman durdu geçmiyor gibi geliyor
secill09 Gulsahim yaa ne güzel senin en azından 2. Bebiş tecrübe var en azından benim ilk ve heyecan fazlasıyla dorukda 😂 bi de aynı gün doğuruyomuşuz😂
Sinemneset secill09 ben de çyle gece ağladım artık ayaklarımı yıkıyor masaj yapıyor gece adamı da uyutmadım çok kötü kabus gibi ya
secill09 Sinemneset bu konuda sanırım eşlerimizin hakkını ödüyemicez benim eşimde öyle gece rahat edip yatamıyorum diye o benden daha da rahatsız oluyo rahat yatmam için elinden geleni yapıyo allah bin kere razı olsun 😂 ayy bir kere daha cok sevdim kocamı😍🙏🏻