secill09 evet kuzum sezeryan ilki de sezeryan dı suyum geldi sancım hiç olmadı sabaha kadar bekledim suni sancı verdiler kedinlikle açılma olmadı. Doktor apar topar sezeryan aldı..istanbul doğumlu oğlum.. Kızımda Allah kısmet ederse Mersin doğumlu olacak..bu doktorum da işte direk sezeryan günü vericem dedi.. Aslında 8 sene arası var çocuklarımın belki dedim normal doğum olur ama imkan değil dedi… Birbirimize burda işte desteğiz kzum. Biz 6 arkadaştık 5 i doğurdu Bi ben kaldım diyoeum ki astsolistler en son gelirmiş kızlar diyorum 😁😅😇 İnş bana çekerse onu da babası gibi gitarist ve. Brnim gibi koro da şarkı söylemesini istiyorum. Hayallerimizi emeklerimizi rabbim boşa çıkarmasın arkadaşım.. Hiç korkulacak bişry yok öyle olsa kaynanam 11 çocuk yapmazdı 😁 uzun yazdım ama cizreli eşim biz cizreye gittik ayy orda kadının biri doğum yaptı bebeğin kordonunu kesti oturdu çay koydu çay içti bizede dedi hadi gel in çay içelim kuması vardı ona da diyor" gülizaaaar hele gel bak doğurdum çay koydum içelim" 😂😂😂 bizim özgüvenimiz ondan niye eksik olsun 😁