secill09 Sinemneset benimde öyle kuzum son 44 olduk bugün ama eşime her gün dert yanıyorum hamilelikde değilde bu sıcaklar beni mahfediyo diye adama söyleniyorum 😂
Tatlipapatya secill09 inşallah canım hayırlısıyla.Bio-oil kullanıyorum az da olsa gecırıyor.Kırmızılıgı gıdıyor en azından.Acısı da hafıflıyor.
Aymik0919 mina_mom bebeğin döndü mü. Kafası aşağıda olduğu zaman oluyor o ani acı. Bende de çok oluyor☺️
Sermhiante Sewal35 bana demedi bişey ama almamı istemiyor sekerim de var o yüzden dikkat et diyo yürüyüş De yapamıyorum bel sğrum oluyo napcaz bilmiyorum
nuran6024 Benimde buğün son 45 güne girdim sıcaklardan uyuyamama ve hangi tarafa dönersem döneyim üstüne yattığım bacaktA agrı uyuşma 😓 bel ağrıları ve git gide agırlaşma
secill09 nuran6024 bende gece o kadar çok uyanıyorum ki uykumdan hiç birşey anlamıyorum rabbim işte bünyeyi alıştırıyo heralde ben hep böyle iyiye yoruyorum 😂
Leylatozlu Son 50 ama sicaklardan artik bunalmis durumdayım bir an önce doğsun istiyorum minik prensesim 🥺🙏
secill09 Leylatozlu merak etme annesi cok az kaldı bebişlerimize kavuşmaya ben karnımı severek geçiriyorum son günlerimi özlücem sanırım bu şişkin hareket eden göbişi😂 neyse rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsinde gerisi olur gider😇😍
Pinarx07 Merveee07 bende antalyadayim fena sicak var benimde 63 gunum kaldi siz kime nereye gidiyorsunuz dogum icin 😊
Alparslansmom Pinarx07 bende antalyadayım son 44 günüm kaldı 🥰 dışarı cıkmak bile istemiyorum sanki biri beni sıcakla boğuyormuş gibi geliyor ekstra ateş basıyor zaten 🤦🏻♀️ Bebişlerimiz napcak bu sıcakta acaba ya
Merveee07 Pinarx07 Uncalı meydan hastahanesi bade ılgın a gidiyorum canım evet çok sıcak hayırlısı ile kavusalimda katlaniyoriz artık ☺️
Merve_kenan45 Kızlar benim rahimde 4.5 cm miyom çıktı bugün 32 haftalığız sag tarafıma ağrı yapıyor doktor sezeryan olursun büyük ihtimalle miyomu da alırız dedi bebegim de 1.866 gr olmuş
Sinemneset secill09 ben de çyle gece ağladım artık ayaklarımı yıkıyor masaj yapıyor gece adamı da uyutmadım çok kötü kabus gibi ya
Ftma4 secill09 şimdi çok aklıma takılıyor doktorum da erkek sormuyorum benim göğüslerim biraz büyük ama başları çocuk memesi başı gibi küçücük hep böyle mi kalacak yoksa çocuğum olursa değişir mi utanarak yazıyorum şu an 😊kusura bakmayın