TunarinAnnesi Deletedmom316 Seni istemiyenler olsun basina donerem mende var Yox bilmirem InsAllah senden Gulaydan sevinerem mende olmasa 🥰☝️
Deletedmom316 TunarinAnnesi can Bacican Allah elemesin . Var sende Allahin izniyle ürekli ol stres etme sene yazdigim dualari get otur qesekce oxu duani et tez yatki seher tez acilsin 😊 yoxsa seher acilmaq bilmeyecek
YagizAsyaMom TunarinAnnesi bu testlerin hepsinde çizgi var kuzum tahminen hcgn 50 80 civarı kadardır çok çok yeni gibi duruyor benim çizgiler böyleykenn değerim 24 iki gün sonra 69 oldu sen bence bu gece özel bi hastene de tahlil ver hem için rahat etsin
TunarinAnnesi YagizAsyaMom agzindan bal damliyor 😍InsAllah oyledir canm Yarin Sabah kan vericem 🤲Allah razi olsun Adaletli yorum yazdigin icin 🌹
YagizAsyaMom TunarinAnnesi görmemek imkansız görmüyorum yok diyenin niyetinden şüphe ederim sen içini ferah tut Allah Büyük yavrum❤️
Deletedmom316 TunarinAnnesi ləə iləhə illə Əntə subhanəkə inni kuntu minəzzalimin (40) defe Əllaahummə inni Əs əluke bi ənnə əşhədu ənnəkə əntəllaahu lə iləəhə illə əntəl əhadus saməd əlləzii ləm yəlid vələm yuləd vələm yəkulləhu kufuven əhad .(3) dəfe
Deletedmom316 TunarinAnnesi Allah razi olsun baci men bu aydan umitli deyilem qismet gelen aya olar uzulmuremde neynek ozumu oldurmeyecemki xeyirde serde Allahdandir Allaha tevekkul sabah olsun xeyir olsun gozel xeberlerini gozleyirik
Yenianneadayi2208 TunarinAnnesi bende fotoğraf açılmadı ama inşallah hamilesindir kuzum ve en başta hayırlısı ile her şey gönlünce olur.🤲🏻🌸
Elifkzlcn Nurdaaann 2. Cizgi silik duruyor bence hamilesiniz insallah hayirli haberlerinizi aliriz Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun insallah
Essraanil Nurdaaann benim de böyle olup sabaha kopkoyu olmuştu kan ver bence canım hadi hayırlı olsun😍❤️
Yenianneadayi2208 TunarinAnnesi çok çok silik belli belirsiz 2. Çizgi var gibi kuzucum.Ayy inşallah hamilesindir 🤲🏻🌸
Yenianneadayi2208 TunarinAnnesi buraya yazıp haber veer bize olur mu 🙂 Rabbim gönlüne göre verir inşallah