Ecmelbeyza Rehile kimyasal oldu geçen ay 😔aynen sağlıklı olsun da aman geç olsun yeter ki hiç önemli değil orda var olmuş olması yeter işte bilmek isteme heyecanı oluyor . Adete kadar yolumuz var 2 güne zaten ak kara belli olur 🤷🏻♀️Şimdilik negatif 👎🏻
Rehile Ecmelbeyza Benmde Mayısta Kimyasaldı Bi ay Korundum Peşine kaldım İnşAllah Seninde hemen olur ALLAHIN İZNİYLE
TunarinAnnesi Rehile Amin kuzum Sen Ben isteyen her kese Rabbim hayirli evlatlar nasil eylesin InsAllah 🤲
TunarinAnnesi GE__ oyle yapicam canm ayin 12 si falan kan vericem Ona kadar biraz toparlanib unutayim zaman gecmek bilmiyor
zohreeeee TunarinAnnesi negatifdi bu eynisini men yawamiwam indi atacam sene testleri baxarsan pis olma qetiyyen qismet deyilmiw
zohreeeee TunarinAnnesi onu cox yasamisam canim eyni test edirdim pozitit cixirdi sonra bu testden eledim negatif cixdi qan verdim negatif ve mensturatsiya oldum((( helede gozleyirem kecen ay oldu inwallah Allah bizede nesip etsin yeni uzulme allah vaxtini zamanini bilr
World TunarinAnnesi ben aralıkta sen ocakta kürtaj olmuştun. İkimizde tüp tedavisi görmüştük bu ay nasip olmadı kucağımıza bebeklerimizi almak ama inşallah pozitif sonuçlar göreceğiz 💖
TunarinAnnesi World Amin InsAllah kuzum Ben tup degil kendim tedavi ile hamile kalmisdim Gecen bebegime
Umut_01 Kızlar mrb bende bugün test yaptım adetime 6 gün var ilk çizgi çok belli ikincisi çok silik resmi yükleyemedim
Mervyksl Ecmelbeyza ben reglimden 3 gün önce erken gebelik testi.yapmistim çıkmamıştı. Reglim 3 gün geçince normal test ile.yaptim.pozitif çıktı. Hiç beklemiyordum pozitif çıkacağını. Erken gebelik testleri bence güvenilir değil
Merakliana Mervyksl bende normal testte öğrendm degerm 20 iken. Hiç boluna onlara ğara bayılmaya gerek yok bencede katılıyorum
Merakliana TunarinAnnesi 20-40 arası cıkar canısı bnmde böyleydi htta bir tık azck daha koyuydu 20 çıkmıştı 😅 ama cok şükür dogdu da büyüdü bile ☺️ Bence kan vermeye gec git cunku iki günde bir cagırıp darlıcaklar seni bosuna stres olma