Ayca24 Umut_01 Rica ederim , çok hafif bi pembelik var reglinizin gecikmesini bekleyip tekrarlayın bence .Rabbim gönlünüze göre versin😊🤲
Umut_01 Ayca24 Amin 🙏 isteyen herkese rabbim o sevinci yaşatsın 1 yıl önce ikiz bebeklerimi kaybettim şimdi tekrar istiyorum İnş 🙏
Girlpowerbabe TunarinAnnesi çok üzüldüm 3 aylıkken mi kaybettiniz? Sebebi belli miydi acaba ben de 3 aylık hamileyim ilk hamileliğim ama korkularım geçmiyor burada çok okuyorum çok üzülüyorum umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi:)
TunarinAnnesi Girlpowerbabe kuzum Sen dusunme boyle seyler hamileliginin tadini cikar Ama ilaclarini Doktor kontrollerini Ihmal etme Şakir Benim. Vajinal mikrobum varmis ondan plasentadan ayrilmis Bebegim 12 haftalik 😔
Girlpowerbabe TunarinAnnesi cuma günü ufak bi lekelenme yaşadım ben de 12 haftalık oldum doktor her şey yolunda sorun yok dedi ama insan korkuyor işte Allah hepimize sağlıkla versin inşallah
Nehirimmm06 TunarinAnnesi canım senin çıkmış silik çizgi inşallah vardır https://imgyukle.com/i/C0qnob benimde bakar mısınız çok çok silik var mı yoksa öyle mi görüyorum
Deletedmom316 Nehirimmm06 canim seninde var gibi Ama bu markayi onermiyorlar yarin ilk idrarla birde baska markani dene
Nehirimmm06 vuslatim34 inşallah canım bana da kuruma gibi geldi adetime ne kadar kaldı onu da bilemiyorum 31 günde bir oluyordum ama geç yumurtlama oldu 35 oluyor yumurtlamama göre hangisine göre hesaplanacağım bilmiyorum yumurtlamama göreyse daha 8 gün var
Deletedmom316 TunarinAnnesi canim vare var inan dunen etmisdim 3 dene test etdim hec kolgede yoxdu eyer hamile olsaydim cixardi amma sende var ve hamisinda cixir inanki qan versen 100 faiz çixacaq qanda