Fesal Leman3 o çoğunlukta arta kalan kısmı benim çevrem oluşturuyorsa demekki. bizde herkes kız çocuğu sevdalısı😍 tabi evladın cinsiyeti olmaz sağlıklı olsun hepsi canımızın parçası
Gizem0650 Leman3 bence o senin dusuncen bana ilk kiz dediginde cok sevindim sonra bianda pardon erkek diyince modum dustu saglikli olsunda fark etmez ins 2. Kiz olur
selin4141 Leman3 bende size katılmıyorum erkek veya kız ayrımı yapmak çok bencilce ve saçmalık Rabbim sağlıklı , hayırlı uzun ömürlü bir evlat verdiği sürece cinsiyetin kesinlikle bir önemi yok
Giz4110 Mom9272 Allahımm sağlıkla gelsin inşallahh 🙏💕 vallahi heyecanlanıyorum yaa güzel güzel sağlıkla doğurun da sıra bize de gelsiin 😍
Adedul Leman3 Allah biliyor kız istiyordum . Gönlüme görede verdi. Nerden öyle bir sonuca vardınız anlamadım. Kız bebeği tutturmak için 3 çıcuk doğuran biliyorum
prensannesi_ Leman3 hiçte değil cnm ben çok üzüldüm erkek olunca kız çok ama çok istedim rüyalarımda bile kızdı doktora kaç kez sordum belki yanlışlık vardır diye ama hala içimde bir umut var doğumda kız olur diye kız cennet kapısı erkek evlat ekmek kapısı derdi rahmetli annem 😂
Imfromlastnight Eşim de bende kız içimizden geçti. Keşke kız olsa dedik:) doktor kız diyince alkışladım resmen🤣💗 2. Çocuğum da kız olsun misss :) Allah sağlıklı hayırlı evlat versin🙏🏼 Gerisi boş aslında
UraSsmom Leman3 Genellemeyin bence. Ben kız çocuk delisiyim ama oğlum oldu mesela, Üzüldüm mü asla, çocuğun kızı erkeği olurmu sağlıklı olsun gerisi önemsiz. Ama biçok insan malesef toplum baskısını düşündüğü için böyle düşünüyor
GE__ Leman3 valla canim o kisiden kisiye değişiyor bence 😄😄 öncelikle hepsi sağlıklı olsunlar tabikiii ❤ ama benimde eşiminde kız hevesi var, sevgili olduğumuz zamandan beri hep bi kiz evlat hayalimiz vardı ismi bile hazırdı henüz öğrenemedik ama erkek olursa da asla üzülmem tabiki😊
acemiii Leman3 Aldır kız çocuk ne yapacaksın diyenlerle aynı ortamda bulunmayı bırak hayatımdan çıkarırım.Hala bu zihniyet var mı ya ? Rezillik
MaviMasal Ben evlenmeden öncede hep yaşları birbirine yakın üç kız hayalini kurardım. Hep ama hep kızım olsun istedim. Etrafımdakiler senin oğlun olcak dediklerinde moralim bozuluyordu istemsizce. Eşim bile kız istiyodu ben sevmem die korktuğu için. O derece kızım olsun istiyodum. Şimdi oğlum olacak inşallah. İkinciye nasip olur inşallah diyelim. Sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
Cemileyaman Leman3 wla cnm bna ilk kız dedi zmn çok mutlu olmuştum kızını olck die detaylı ultrasonda erkek dedi dha snra 26. Hftada bir dha sordum erkek dedi doktorum eve geldim oğlum olck die üzüntüden ağldm he sağlıklı olsun canı sağ olsun da kızm olck die dha bir hevesliydim