Leman3 Soruyu “bazılarımızın” içinde diye yapsaydınız daha farklı cevaplar gelirmiş belki ama çoğumuzun diyince “hayır katılmıyorum ben kız çocuk istedim” yorumları yapılmış. Şuradaki kız çocuk istedim, eşim kız istedi, eşimin ailesi kız istedi yanıtlarını erkeğe çevirip yazsak tepki alırız. Kız olunca masumane erkek olunca eril zihniyet olarak görülüyor. İkisinin de övülmesi ve istiyorum diye dile gelmesi üzücü. Ben cinsiyeti hiç merak etmedim, Doğumda öğrensem de olur dedim. Ama eşim merak ettiği için öğrendim 17 haftalıkken. Benim içimden bir erkek geçiyordu, eşimin kız geçiyormuş. Bana hiç kız istiyorum kız olsa falan demedi sadece birine söylerken duydum bunu. Benimse içimden erkek geçmesinin sebebi eşimin fazla tutucu olmasıydı. Kız çocukta bu tutuculuğu biraz yorucu olabilirdi çocuk açısından. Ben de bu düşüncemi eşime de bir başkasına da söylemedim. Şimdi yavrumuza erkek denildi, Doğuma 5 haftamız kaldı kucağımıza sağlıklı bir bebek almaktan başka düşündüğümüz bir şey yok. Gönüldeki ayrıntılar sadece bir gölge, aslolan sağlık hepimiz için.