Erken doğum riskim olduğu için dün ve bugün 2şer doz ciğer geliştirici vuruldum ama bebek hareketlerinde azalma oldu acaba böyle bi durumla karşılaşan oldu mu?
Bebek hareketi ve ciğer geliştirici iğne
Muberraonur benim de öyle olmuştu iki gün azalmıştı
Muberraonur aynı durumdayim 😏
Esraslc yaaa sonradan düzelir mi peki doktorda bişi demedi bunla ilgili
iremkara 🙄🙄🤷🏼♀️Çok kötü bir his
Muberraonur evet ben birde tansiyon hapinada başladım herşeyi düşünür oldum hadi bişey olursa diye
Muberraonur evet sonra tekrar güçlenmişti hareketleri korkmayın 🤗
iremkara canım bende tansiyon hapı kullanıyorum tansiyonum 14-10 lardaydı şuan düştü kullanınca sen kaç haftalıksın
Esraslc kal gün sonra peki 🤭 bide sen de mi art arda vuruldun 2şer doz dün yine hareket ediyordu heralde bugünki dozla ağır geldi bebişe
Muberraonur canım bende 4 adet verdi 2 tane bı vuruldu 2 tanesi bir vuruldu
iremkara bende 32 haftalığım canım sağ sağlim alırız inşallah kucaklarımıza erken doğumda olmaz inşallah 🤲🏻🙂
iremkara bugün mu vuruldun hepsi bittimi enjeksiyonun
Muberraonur inşallah canım ben daha 3 gündür kullanıyorum tansiyon hapını 6 saat arayla alıyorum 4 defa senin kullandigin ilaç ney peki
Muberraonur biri Perşembe biri cuma dün bitti
iremkara ay hala azalma mı var hareketinde peki 😯😯
Muberraonur bugun hareketi fazlalaştı canım
Muberraonur erken doğum riskiniz rahminizin önde olmasından dolayımı bende bugün detaylıya girdim aşağıda gözüküyor ilerleyen zamanda ilaca başlamak gerekebilir dedi
Burcuozkan yok canım benim plesental kaynaklı Bebek tam beslenmediği için bide suyum az tam normal değil sınırda da değil ama az
tansiyonum da çıkınca birden gebelik zehirlenmesi var mı diye her hafta idrar tahlili veriyorum çok zor bir süreç inşallah sağ sağlim atlatırız yavrularımız sağlıklı olsun yeter
iremkara ben sabah akşam kullanıyorum Tok karnıma alfamet adı senin ki ne