Muberraonur Ben de 3 doz oldum canım .Yaklaşık 2 gün nerdeyse hiç hissetmedim ya da çok yavaş ve az hissettim. Ama bi sonraki gün eskisi gibi oldu düzeldi.Doktorum da hareketleri azalabilir bir kaç gün diye uyarmıştı. Normal yani korkma hiç.

duygukryvz tamam canım içim rahatladı hiç değilse teşekkür ederim hepinize ☺️

Muberraonur ben de pazartesi salı ikişer doz oldum bende de azalma olmuştu canım, merak etme düzeliyor 😊 doktora da sordum normal dedi iki üç güne düzelir dedi

sevgili_balik çok sağolun canlar😍 içim rahatladı valla bide dün doktorum hareketlerine dikkat et deyince daha tedirginleştim şimdi rahatladım inşallah düzelir benimde hemencecik

iremkara birşey olmaz benim doktorum çok gerek görürsem 6 ya çıkartırım dedi zaten 6 ya kadar yolu var diye biliyorum ben ilacı gebeliği boyunca kullanıp zararını görmeyen var ki siz az olmuş başlayalı muhtemelen çok kullanmadanda dogum yapmış olursunuz ben 14 haftadan beri sayısız kutu bitirdim için rahat olsun yani

Muberraonur Ever canım ben yaşamıştım. Bir gün boyunca hareketsiz kalmıştı. Beni doktor araştırmaya sevk etmişti. Baktılar beklediler. Sonra normalleşti yoksa alacaklardı

Arinna doktorlarda bilmiyo sanırım ilaç yan etki yapıyo Belliki Bebeğe doğurdun mu peki canım

Muberraonur pekala erken doğum olmasın diye de extra iğne kullaniyormusun , benimde erken doğum riskim çok yüksek bebegimin biri yerleşmiş doğum kanalına ve doktor bile şaşırdı nasıl bukadar assagiya indi diye 😏 inşallah erken dogumum olmazsa 25 günüm var 😔