Muberraonur Ben de 3 doz oldum canım .Yaklaşık 2 gün nerdeyse hiç hissetmedim ya da çok yavaş ve az hissettim. Ama bi sonraki gün eskisi gibi oldu düzeldi.Doktorum da hareketleri azalabilir bir kaç gün diye uyarmıştı. Normal yani korkma hiç.
Bebek hareketi ve ciğer geliştirici iğne
duygukryvz tamam canım içim rahatladı hiç değilse teşekkür ederim hepinize ☺️
Muberraonur ben de pazartesi salı ikişer doz oldum bende de azalma olmuştu canım, merak etme düzeliyor 😊 doktora da sordum normal dedi iki üç güne düzelir dedi
sevgili_balik çok sağolun canlar😍 içim rahatladı valla bide dün doktorum hareketlerine dikkat et deyince daha tedirginleştim şimdi rahatladım inşallah düzelir benimde hemencecik
Miniginannesiiii1111 alfamet 4 defa 6 saat arayla alıyorum.
Muberraonur inşallah ya sağlıkla zamanında gelsinler🥰
Burcuozkan aminn
iremkara birşey olmaz benim doktorum çok gerek görürsem 6 ya çıkartırım dedi zaten 6 ya kadar yolu var diye biliyorum ben ilacı gebeliği boyunca kullanıp zararını görmeyen var ki siz az olmuş başlayalı muhtemelen çok kullanmadanda dogum yapmış olursunuz ben 14 haftadan beri sayısız kutu bitirdim için rahat olsun yani
Miniginannesiiii1111 anladım cankm çok sağol icimi rahatlattin
Muberraonur inşaallah canım 🥰
Muberraonur evet art arda vuruldum ama valla hatırlamıyorum kaç gün sonra düzeldi 😅
Esraslc sen kaç haftslısın canım
Esraslc doğurdun mu yoksa☺️☺️☺️
Muberraonur Ever canım ben yaşamıştım. Bir gün boyunca hareketsiz kalmıştı. Beni doktor araştırmaya sevk etmişti. Baktılar beklediler. Sonra normalleşti yoksa alacaklardı
Arinna doktorlarda bilmiyo sanırım ilaç yan etki yapıyo Belliki Bebeğe doğurdun mu peki canım
Muberraonur pekala erken doğum olmasın diye de extra iğne kullaniyormusun , benimde erken doğum riskim çok yüksek bebegimin biri yerleşmiş doğum kanalına ve doktor bile şaşırdı nasıl bukadar assagiya indi diye 😏 inşallah erken dogumum olmazsa 25 günüm var 😔
oznurkaradeniz-16 yok extra bi iğne kullanmıyorum bebeğim kanalda değil plesental kaynaklı benim riskim
iremkara rica ederim ama gerçekler yani sen şanslısın öyle düşün
Muberraonur doğurdum canım. Bebeğim hareketsiz kalınca doktor yan etkisi olabiliyor BÖyle dedi bana
Muberraonur evet 🥰