Mavi1 BeyzaNurr ben günde bir tane tüketmeye çalışıyorum sadece maden suyu, beypazarının yani meyveli soda değil 🙂
Nilosh Kizlar 6haftalik hamileyim bugun kahve rengi akintim oldu doktora gittim korkulacak bisey olmadigini dedi ilac yazdi yinede korkuyorum boyle bisey basina gelen oldu mu?
melekkarakann Nilosh oldu canım benim başıma geldi ilk haftalarda oluyor ilk aylarda bende hamile kaldığımdan beri geliyordu koyu kahverengi akıntı ama artık şimdi çok şükür gelmiyor geçer zamanla Allah'ın izliyle korkma hic
Mavi1 BeyzaNurr rica ederim sende tüket günde bir tane için iyice rahat etsin diyorsan googla yaz maden suyu gebelikte faydaları diye, bi çok makale görürsün canım 😊
Mavi1 BeyzaNurr uzun bir serüven bizi bekliyor 🙂 bende 7 + 2 canımm bol bol araştır oku vaktin varsa dikkat et kendine sonraki postlarda karşılaşmak üzere 😊😌
BeyzaNurr Bgmbgm ben daha yeni hamileyim 6+4 haftalık dha doktoruma da gitmeye çok var migdem yandıgı için bir tane sade soda içtim aklımda soru işaret i kaldı acaba yan etkisi varmı diye
ozgesoy28 BeyzaNurr aksine faydalı canım sade maden suyu doktorum banada dedi hergün mutlaka 1 tane iç magnezyum takviyesi olur çok önemli
Aliirem BeyzaNurr maden suyu yararli günde bir kez olmak sartıyla cok abartılmadan cocugun kemık gelişiminde felan faydalı
deletedmom76 BeyzaNurr doktoruma sordum doğal ve katkısız olmak kaydıyla maden suyu (meyvesiz) tüketiminin hiçbir sakıncası yokmuş
Shsg BeyzaNurr bende mide yanmasından dolayı icicyorm doktoruma sordum zararı yok faydası var kaslara falan icebilirsin dedi.
___3bruli___ BeyzaNurr maden suyunun bebeğe hiçbir zararı yok... günde 1 2 şişe içe bilirsiniz çünkü mineral vitamin içeriyor hem anne için hemde bebek icin cok iyi😇😊 ha birde kramplari önlüyor bebeğin kemiklerini guclendiriyor
-gyns- BeyzaNurr Benim doktorum hergün bir tane içmemei söylerdi.. Gebeliğimin başından beri hergün bir tane içiyorum.. Zararının aksine yararları var🤗.. İçiniz rahat olsun🌸..