Mavi1 BeyzaNurr uzun bir serüven bizi bekliyor 🙂 bende 7 + 2 canımm bol bol araştır oku vaktin varsa dikkat et kendine sonraki postlarda karşılaşmak üzere 😊😌
melekkarakann Nilosh oldu canım benim başıma geldi ilk haftalarda oluyor ilk aylarda bende hamile kaldığımdan beri geliyordu koyu kahverengi akıntı ama artık şimdi çok şükür gelmiyor geçer zamanla Allah'ın izliyle korkma hic
bebisiminannesi BeyzaNurr canim zarari yok aksiye magnezyum eksiklginde falan tavsiye ediliyor devam et . ama icim rahat etsin dersen dr ne danis.
Esmmaa Canım maden suyunun hiçbir sakıncası yok, rahatlıkla içebilirsin, Bebeğin kemik gelişiminde yararı bile var
Nesomer BeyzaNurr mide yanmasına sadece soda içme arada limonlu su felan iç her gün soda içmekte midene zarar verebilir daha çok küçük bebeğin. Alışkanlık olmasın ben 1 çay bardağı kadar içerdim sonuçta onuda içinde asitimsi bişi oluyor ağızda. Aç kalmamaya dikkat et arada tuzlu çubuk kraker at ağzına.
Nur BeyzaNurr canım bn gebeliğin basından beri doktorumun izniyle her gün bir tane içiyorum. Tabiki sade ve bilindik bir markanın. 33+4 haftamdayım Allaha şükür kemik ağrısı kramplarım olmadı inşallah da olmaz. Magnezyum ilacı kullanmıyorum hiç. Tek sıkıntım kasıklarımdaki kemiklerimde hafif ağrı var o da bebeğim doğum pozisyonu aldığı için. Doktoruna danıs izin verirse aksatmadan tüket canım çok faydalı (:
Babiessss Benim de karın ağrım olduğumda günde 2 taneye kdr soda içebilceğimi söyledi doktorum. Ağrıyı hafifletmesi için.
Ozgun BeyzaNurr aksine faydalı canım ben 3-4 günde 1 içmeye çalışıyorum hergün 1 tane içilebilirmiş içeriğindeki minerallere ihtiyacımız var