KubraSS- Hamis-2131 Instagram’dan isimli hastane çıkışı verdim o gelsin. Birkaç eksik daha var biberon vs hazır şükür ev temizliği yapcam sadece bizde 36 olduk şükür
Sinemin Hamis-2131 kemik batması canım arka kaburgalarıma doğru ağrıyor göğsümün altından başlıyo ağrısı
Neslihankrc 39+6 yız Pazartesi yatış verdi doktorum. O zamana gelmezse suni ile başlatacak doğumu.İnşallah gerek kalmaz 🙏
Yagmurella Hamis-2131 38. Haftadayım canım bi an once gelsin istiyorum herseyi hazır bi minik kızım eksik hepimize hayırlı kolay doğumlar diliyorum🥰
hulya4627 37+6 yız bide 40 41 a kadar beklemek istemiyorum bende hurma squat yürüyüş çömelip kalkma yerleri elimle siliyorum korunmasız ilişki bunlara başladım 5 gündür bakalım inş 38 39 gibi gelir miniğim
hulya4627 Hamis-2131 aynen arada klimayı açıp rahatlıyorum günde 4 5 defa suyun altına giriyorum yoksa durulacak gibi değil hamilelikte sıcaklıküç çekilmiyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Berfin_kycn Wonderanne nasıl yani bebek mi döneli 4 hafta oldu ve 38. haftada gelir demiş dedin🤣🤣kafam karıştı🙈🙈😅