Hamis-2131 Heyecan varmı doğuma hazırlık kolay doğum için neler yapıyorsunuz 36. Haftadayız biz. Haftaya baslayım diyorum bende ❤️🙈
Berfin_kycn Hamis-2131 bizde 36+4 üz herşeyimiz tamam puset ve bebiş tek kaldı 😅🥰😍🙈çok zor geçiyor artık geceleri uyuyamıyorum kasılmalarım çok oluyor bebiş hemen gelse fena olmaz
Cigdemveminik Hamis-2131 bende 36yım doktorum 38. Hafta gibi gelir bebiş dediğinden beri aşırı heyecan var 🤗 bnde 37 de doğum hazırlk hareketlerine başlayacğm nasl olur bilmiyorm ama netten baktm biraz videolara umarm işe yararda kızım normal gelmeyi tercih eder 🥰🤗
Berfin_kycn Cigdemveminik ay neden 38 de gelir dedi ki bana niye demiyor ya 40 ı beklemek istemiyorum🤣🤣🤣
drn5410 Berfin_kycn bende 40ı beklemek istemezken 41i görürüm korkusu var 🙈 sezeryan da istemiyorum bakalım nasıl olacak
Cigdemveminik Berfin_kycn bnm suyumda sızıntı vardı oyüzden antibiyotk kullnıyorm doktorumda 40ı bekletp antibiyotk süresini uatmaya gerek yok zaten bebeğin gelişimide önden gidiyor dedi oyüzden 38e kadar normal gelmesini bekleyeceğiz🤗
drn5410 Hamis-2131 bizde 36+5 🤭 doktorum bol yürüyüş, squat, hurma ve sabah akşam ada çayı önerdi 😄 ama ben ne yapıyorum hiç biri sadece yürüyüş yapıyorum o kadar 😄
Busesrmz Hamis-2131 bende 37+6yım doktorum 37 de bu hafta gelir demişti ama daha gelmedi şuan doktorumuzu bekliyoruz bakalım son durumumuz ne🥰🥰 bizim de herşeyimiz hazır bebişimiz kaldı bi tek
Berfin_kycn Hamis-2131 bende öyle ya çok zor geçiyor🤦♀️🤦♀️hele bu aya girdk daha da zor havalar sıcak kasılmalar var bunaltıcı
drn5410 Hamis-2131 banada o eğlenceli geliyor gekinelde yürüyüş sonunda kendimi dondurma vs ile ödüllendiriyorum 🤣
Sinemin Hamis-2131 bizde 36. Haftadayız kızlar ama size şey sormak istiyorum sağ göğüs altında ağrı hisseden varmı iki gündür geçmeyen bi ağrım var ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum 😔
Eyavuz Sinemin benim sol göğsümde vardı 2 hafta sürdü sonra kendiliğinden geçti doktora gittiğimde sordum ayağını yada elini oraya sokmuştur baskı olusmustur ondandır dedi
Eymen-s Sinemin aynen benimde iki gündür sağ göğüs altım fena ama ağrı gibide değil değişik bişeyler oluyor 😂
Sinemin Hamis-2131 kemik batması canım arka kaburgalarıma doğru ağrıyor göğsümün altından başlıyo ağrısı
Hamis-2131 Hkose_972 bendede öyle bıçaklıyo benı içten içe😂bide alttan güm güm vuruyo çıkısı yokluyo heralde🙊
Liva90 Kızlar ben 35+5 im bugün kontrol vardı doktor 2650 dedi kilosuna, sağlığı yerinde çok şükür..27 temmuz için gün verdi zorunlu sezaryen olacğm çok heyecanlıyım🙏