Hope8 Yaren- ah o kusma cok kötü bende başlarda demir ilacı yüzünden cok kusuyordum çok kötü cidden ama kullanım şekillerini değilştirdim baya rahatladım sende öyle dene belki sanada faydası olur 😔
Elif_gur12 Hope8 ilk üç ay sadece solgar folacin kullandım üçüncü aydan sonra demir hapı, devit3 damla, decavit, efa daily balık yağı hapı kullanıyorum.
Hope8 sevilay_isikacar oh maşallah Allah kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 😍 su cidden çok önemli bende 3 litre mutlaka içerim emzirme döneminde de devam ettir süt arttırıcı baya 👍🏻
Elifdurumm Hope8 merhaba ben 14. Haftadayım 3 bardak bile içemiyorum normalde de hiç içemem zaten bir de benim doktorum 12. Haftada folik asiti kesti şimdi hiçbirşey kullanmıyorum vermedi yani dr sadece coraspin o da önlem amaçlı
Ahahhahaahha Hope8 bnde çok yiyorum ya iki kişinin yediğini yiyorum abartısız 😁23 haftalıgım ve 82 oldum 68le kalmstm
Hope8 Ahahhahaahha oh yarasın bişeycik olmaz bebişler iyi olsunda verilir elbette bende doğuma kadar bi 80 90 olurum heralde 😂 58 le hamile kaldım suan 61 ve 62 arasında gidip geliyorum 😂
Hope8 Pandam o zaman doktorun doğru söylemiştir onlardan iyi bilcek değil kimse endişelenme için rahat olsun 😘
Hilalyusuf Hope8 evet neredeyse bütün vitaminler içeriyor kahverengi biraz iri bir hap tadı iğrenç ama doktorum verdi
Mihrimah41 Hope8 efa mom alabilirsin canm doktora ya da eczacıya sorabilirsin içeriği gerçekten dolu dolu
Hope8 Mihrimah41 çok iyi ya mutlaka sorucam doktoruma ayrı ayrı uğrasmaktansa bu daha iyi teşekkürlerr 😘😘☺️
1serapguneyli Hope8 zamanlı değil yavrum kahvaltımı falan yapıyorum, önce damlayı sonra kan hapını sonra balık yağını alıyorum her gün 😊
Cansummm Hope8 ferrum fort ( Demir ilacı), vinalac ( folik asit dahil 15 vitamin daha içeriyor), kalsiyum, magnezyum, nodric naturals ( omega3)
Hope8 Hilalyusuf bu tek haplar cidden daha mantıklı geliyo ayrı ayrı olmaktansa içerikleride aynıysa bence cok iyi ☺️
Cansummm Hope8 yemeklerimin arasında içiyorum canım. Birkaç lokma yedikten sonra sabah akşam içiyorum. Öğünlerimde süt ve süt ürünleri var ise yemeklerden 1,5 saat sonra ilacımı içiyorum.
Smeyyesayin Hope8 22+2deyim. Balık yağı,multivitamin,demir,kalsiyum ve magnezyum kullanıyorum hepsi de doktor kontrolünde ☺️
Hope8 Smeyyesayin balık yağı markası ne ve günün hangi zamanında kullanıyorsun canım ? Ben balık yağı içince korkudan vitaminlerimi içemiyorum doktorum bişey demedi hepsini kullan dedi ama burda bişey okudum beni cok tedirgin etti 😒
Smeyyesayin Hope8 marincap kapsül kullanıyorum canım gece yatmadan önce. Ne okudun bilmiyorum ama bir zararı olacağını düşünmüyorum, doktor öneriyor sonuçta
esradgzl Hope8 aynen bnde b12 vitamini iğne vuruluyorm. Ve aynı ilaçlardan ama veren zatem doktorlarımız yani canım sorun olmauyordur elbet. Ki şuan öyle bi soru. Yaşamıyorumda çok şükür
Hope8 esradgzl ben balık yağı kullanana kadar hiçbi sorun yaşamadım Allaha şükür çokta iyi geliyolardı ama burda balık yağıyla ilgili bişey okudum kafama baya takıldı 😔 balık yağı kullanıldığında vitamin kullanılmaz gibi bişeydi doktorumda hepsini kullan dedi napcam bilmiyorum 😂