Hannee Hope8 maalesef canım artık insanın ilaçtan midesi bulanıyor artı bi kutuda antibiyotik kullanılıyor doğumdan sonra enfeksiyon riskine karşı benim hatırladıklarım bunlar
Hope8 Hannee ahh bende bu hafta başlatıcak antibiyotiğe idrar yolu enfeksitonu için içim dışım ilaç hap oldu valla 😩😩
Hope8 Mihrimah41 ben etmedim de doktor ne verdiyse onu kullanıyorum tek hap varsa bende onu kullanayım valla ne güzel 😂
ensarapo Hope8 banada dpktor antibiyotik icmem gerketgni soyledi sizce kullanimmi idrra yolu enfeksynun vr dedi ve kullanmadim hala kac haftaliksiniz siz
Mihrimah41 Hope8 efa mom alabilirsin canm doktora ya da eczacıya sorabilirsin içeriği gerçekten dolu dolu
sevilay_isikacar Hope8 ben gün de 3 litre su içiyorum ve doktor her kontrolumde gayet iyi bebeğin kafa tası omurgasi idrar torbası aminoyon sıvısı suyun yeterli diyo 🤗
Hope8 Pandam evet bende onu merak ediyorum doktoruma tekrar sorucam ne kadar doğru onuda bilmiyorum yoksa neden versin ki doktor 🤷🏻♀️
Yaren- Decavit , vegaferon ve b12 ilacı kullanıyorum birde troit ilacı demirim ve b12 im düşük , tabi ilaclar midemde yarım saat bile kalmıyor hemen kusuyorum bıktım ilaclardan resmen 22+5 iz 🤢
Hope8 Yaren- ah o kusma cok kötü bende başlarda demir ilacı yüzünden cok kusuyordum çok kötü cidden ama kullanım şekillerini değilştirdim baya rahatladım sende öyle dene belki sanada faydası olur 😔
Papatyagelin Yaren- troid ne düzeyde canım bende kullanıyorum yeni başladım yüksek cıktı troidim .nzamandr kullanıyorsun.
Hope8 Ahahhahaahha harika 😂 ilk 15 haftaya kadar kötüydü hiçbirşey yiyemiyordum şimdi ağzım durmuyo malesef yedikce yiyorum ve doymuyorum şimdiden 4 kilo aldım
Ahahhahaahha Hope8 bnde çok yiyorum ya iki kişinin yediğini yiyorum abartısız 😁23 haftalıgım ve 82 oldum 68le kalmstm
Hope8 sevilay_isikacar oh maşallah Allah kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 😍 su cidden çok önemli bende 3 litre mutlaka içerim emzirme döneminde de devam ettir süt arttırıcı baya 👍🏻