Asn durununannesii küçük sanılıyor onlar tam gergin oluyor çekiştirip deneyin olacaktır arkadaslarım takamamıştı ordan biliyrm
MiniKaya EbrarBilgem sen sarı önlükten bulmuşsun ya benim burda üç adet kalmıştı biri mavi ikisi pembeydi cinsiyette tam belli değil en son erkek dedi doktorumuz mavi aldım artık bakalım 🤷🏻♀️😀
Miniksusam93mr BozAilesi oo masallah neler almssnz gule gule kullanin insllh . Canta nasil acaba iyi mi boyu kumasi nasıl.
3_prenses_annesi BozAilesi ana kucağı bende aldım ama bu kendi kendine sallanıyor mu canım bilgin var mi
Hulya_ BozAilesi Canım bende anakucağı aldımda baş kısmını oturtamadım çıtları yok sen nasıl oturttun benim aldığım hatalı galiba seninki de böylemiydi? Geri vericem hatalıysa
busra2512 durununannesii canım iyice gererek takmak gerekiyor ilk başta baş kısmını sonra ayak kısmını en son yanlarını takmayı dene
1zeynepelif Asn fotoğraf yükleyemedim 😂 ama yazıyım aldıklarımı. ana kucağı battaniye küvet seti zıbınların her yaşından 2 paket anne bebek çantası 2 li alt pijama alt üst pijama mama önlüğü Geometrik şekil bulmaca mini kent aldım 😂 o kadar keyifliydi ki
EbrarBilgem 1zeynepelif alt üst pijama da mı geliyodu 🤔demekki onlarda bitmiş ben görmeden 9 da bimdeydim güya ayakta uyumuşum 😁
BozAilesi Miniksusam93mr bende emin olamadım çantada anneme gösterdim güzel dedi kumaşı falan boyutuda yeterli dedi öyle aldım 💕
EbrarBilgem BozAilesi bencede cok iyi fiyatına göre çanta almasam kesin alırdım bende çok beğendim ☺️