1zeynepelif Asn fotoğraf yükleyemedim 😂 ama yazıyım aldıklarımı. ana kucağı battaniye küvet seti zıbınların her yaşından 2 paket anne bebek çantası 2 li alt pijama alt üst pijama mama önlüğü Geometrik şekil bulmaca mini kent aldım 😂 o kadar keyifliydi ki
rabiass Asn foto nasıl atiliyo bilmiyorum canım ama önlük 3 paket zıbın, 1 paket emzik, 1 paket biberon , 2 paket ağız mendili aldım 🤗
Asn minik10eller elime lazım olan hiçbişi geçmedi malesef önümdeki 11 kişi talan etti başka şubeye gideceğim 😅
Asn EbrarBilgem ayy ben oyuncak bile görmedim bn koca göbeğimle içeri girene kadar arabaları doldurmuslardı😂
MiniKaya EbrarBilgem sen sarı önlükten bulmuşsun ya benim burda üç adet kalmıştı biri mavi ikisi pembeydi cinsiyette tam belli değil en son erkek dedi doktorumuz mavi aldım artık bakalım 🤷🏻♀️😀
EbrarBilgem Asn güle güle kullanın 😁bende girene kdr çoğu bitmişti bir paket zıbın zor aldım 🙄battaniye çokdu ama artık lazım değil battaniyemiz çok oldu 😁
Zynbgvn Küvet ve ağız mendili kapabildim ama çanta filanda vardı oyuncaklar vs ben almadım. Çanta güzeldi ama biraz daha büyük olsaydi iyiydi 🙂
EbrarBilgem Zynbgvn küveti geçen geldiğinde almıştım 😁 çantada fiyatına göre iyiydi açmışlar poşetini açılınca baya geniş duruyo ama ben çanta aldgm için almadm ☺️
Asn durununannesii küçük sanılıyor onlar tam gergin oluyor çekiştirip deneyin olacaktır arkadaslarım takamamıştı ordan biliyrm
busra2512 durununannesii canım iyice gererek takmak gerekiyor ilk başta baş kısmını sonra ayak kısmını en son yanlarını takmayı dene