Anneolmayahasret Mom9272 ahahaha😂😂oyleymis netten de baktim kendi kendime diyom ee bana ozman niye bu doktor ameliyat demedide hap verdi😂😂 çılduracuuum yaa😂😂 beyin error veriyo suan🤭🤭
Anneolmayahasret Ecmelbeyza 😂😂ay hele kendi tup bebek doktoruma soyledim boyutu onasil kist oyle dedi adam😂😂 sen bana gel dedi😂😂 tersledim bide adami ya😂😂
Anneolmayahasret Happybsrn 😂😂bi ay once 32 demisti icine kanamis buyumus ne vardi buyuyecek sanki😂😂 yazz hapini aliyimda kullaniyim bari en azindan goguslerim buyur😂😂😂🤭🤭
Ecmelbeyza Anneolmayahasret Ben de östrojenim düşük menapoza mı giriyom demiştim doktor çıldırdı 😂yani bu son sorumdu öncesinde 5-6 soru sorunca.
Ecmelbeyza Anneolmayahasret 🤣bu değerle neyi anlamaya çalışıyorsun anlamadım ben dedi ben de ay ben östrojen mi dediiiiiiim pardon tamam sıkıntı yok devam 😬😂halbuki kendimce evde tıp kitapları okuyodum teknik hata meydana geldi 🤣işe yaramamış
Anneolmayahasret Dorothy yok canim ben tup bebkle gebe kaldim kurtaj olmustum o sırada olmus kist simdide buyumus