Anneolmayahasret Ilacla gidermi bu buyuklukta bi kist yoksa ameliyatmi gerekir basina gelen varmi😳😳Dr yazz 24+4 olan bi dogum kontrol hapi yazdi ama almadim hala😪😪
Happybsrn Anneolmayahasret bn yazz tableti kullandım bna yan etkisi sadece göğüslerimi dolgun yapmasıydı güzeldi🤣
Happybsrn Anneolmayahasret kız senmiydin gözüm görmemiş 🤣🤣 ben de bugün böbrek ultrasonum vardı gittim bnm de 3,5 cm kistim olmuş 🤔🤔
fosforlukalem Anneolmayahasret benim de vardı kistim çok önceden. Adet düzensizliğim de vardı. 1 ay yazz kullandım 1 ay yasmin kullandım. İlacı değiştirme nedenim de bırakma nedenim de yan etkileriydi. Kist erimiş demişti doktor ama adet düzensizliğim hiç geçmedi
Anneolmayahasret Happybsrn niden resmini degisyiriyosun bende tanimadim😂 yaa bende adet duzunsizligi icin gitim dr. Kist demesin mi cok morelim bozuldu yaa cumartesi tup bebek doktoruma gidecem onunla konustum ilac tedavisi yok dedi😖 seninki ne kistiymis
Happybsrn Anneolmayahasret ya 36 cm kist mi olur saçmalama 3.6 cm olmasın mı o..bn kadın doğuma gidemedim adetle atarım diye düşünüyorum
Anneolmayahasret Happybsrn ayy bilmiyom.ki yaa sekreterine 36 cm sol over kist diye bagirdi anlamadimki
Anneolmayahasret fosforlukalem benm kurtajdan sonra adet duzensizligi basladi sebebi bu kistmis.. ozamn bende aliyim yazz hapini insallah benmkide erir… kistin boyutu kacti acaba sizin
fosforlukalem Anneolmayahasret hatırlamıyorum boyunu ama ilaçla eriyecek boyutlarda demişti doktor. Ama 36 cm kist olacağını sanmam. 36 mm demiş olabilir doktorunuz belki
Dseker Anneolmayahasret banada kürtajdan sonra verdi acaba nasıl şuan durumunuzun n bende kulanımmı kararsızım
Anneolmayahasret Ecmelbeyza ayh valla dusununce bana da bi garip geldi😂 ama sekterenine 36 cm diye bagirdi yaa yada 36 mm olarakmi bagirdi ayy hatirlamiyorum😪😪
Anneolmayahasret fosforlukalem bilmiyorumki canm yaa 36 cm yoksa mm olarakmi dedi unuttum valla😪 en iyisi dr ye bi yaziyim neymis aslı
Anneolmayahasret Ecmelbeyza yazdim doktora boyutu neydi diye bakalim ne diyecek😂 off korkmustum yaa 36 cm diye 😂 neremde buyumus dedim bian
Ecmelbeyza Anneolmayahasret 😧tüpler 10cm yumurtalıklar bile minnacık yani kız düşününce kalçayla diz arası kadar olması gerek o kistin 🤣imkansız
Anneolmayahasret Mom9272 😂😂 üfff nasil korkmustum yaa onasil boyut diye😳 dr den cevap bekliyom simdi rahatliycam😂😂
Anneolmayahasret Ecmelbeyza 😂😂ay hele kendi tup bebek doktoruma soyledim boyutu onasil kist oyle dedi adam😂😂 sen bana gel dedi😂😂 tersledim bide adami ya😂😂