Anneolmayahasret Dorothy yok canim ben tup bebkle gebe kaldim kurtaj olmustum o sırada olmus kist simdide buyumus
queens 6 cmlik kistimi (pcoluydum hapsız adet göremiyordum) soğan suyu kürüyle erittim hiç birşey kullanmadım başka kistte kayboldu adetimde düzene girdi gittiğim doktor benden sonra bütün pco hastalarına soğanı önermiş
Anneolmayahasret queens nasil kullandin canim anlatirmisin netten baktim amaa her biri fakli bisey yazmis
Deletedmom54 Anneolmayahasret Anneolmayahasret Anneolmayahasret 36 cm mi 3.6 cm falan değil değil mi , 36 cm lik kist asla ilaçla gitmez Ben de çikolata kisti hastasiyim benim ki de 3.6 cm , dr hicbir tedavisi yok sezeryan olursan o esnada alırız yoksa da zararı olmadıkça dursun dedi birçok dr aynı ağızdan konuştu
Anneolmayahasret Deletedmom54 😂😂 ayy canim ben yanlis anlamisim o stresle simdi doktora yazdim 3.5 santim mis😂😂😂 gidiyimde hapi aliyim insallah onunla erir
Anneolmayahasret Deletedmom54 bana hap verdi canim kuculur diye ama bilemedim simdi hamilede degilim tup bebege basliycaz yakinda
Ecmelbeyza Anneolmayahasret hadi geçmiş olsun 🤓erir erir dert etme. Kistlerle miyomlarla nelerle gebe kalan arkadaşlar var burda umut hep var 😊🐣💋
Anneolmayahasret Happybsrn onu birak senin yaptigin ov testleri hep koyu cikiyodu bende oda cikmiyo bu nasil oluyo ki😳 sana hap verdimi
Happybsrn Anneolmayahasret ya bn böbrek ağrısı için gittim böbrek temiz çok Şükür yumurtalıklarıma baktı kist var kadın doğuma git dedi randevusz almıyorlar aç kafam özele gitmeyi akıl edemedim o kadar sıcaktı ki😇😇😇
Anneolmayahasret Ecmelbeyza insallah kuzum yaa cok saolun valla yoksa kurup durucaktim hala😂😂 en iyisi hapi aliyim insallah onunla erir