hulya_sncr47 [silindi] Bna erkek dedi erken daha dedi şimdi 16+3 oldum Başka sebepten dolay bide cinsiyet sorayım dedim kız gibi gördüm ama ayrıntı ulturasonda beli olur biz bilemeyiz gibi konuştu işte 4 hafta sonra ultrasonu için gidecem bakalım en diyecek 🙈
Tgncr05 annesininkelegi bana doktorum 10+7 de kıza benziyor dedi… bugün gittim 12+5 haftalığız doktorum %99 kız dedi😍😍 16. Hafta da tam kesin oluyor ya cinsiyeti acaba değişir mi bilmiyorum ki😂😂
annesininkelegi Tgncr05 cok yüksek bir oran söylemiş değişeceğini düşünmüyorum ama saglıkla hayırlısıyla gelsin insallhh 😇🧿
ysmkml Bana da yüzde 90 kız dedi 12 haftalıkken 🤗 ikili taramada nasıl öğreniyorlarmıs anlıyorlarmış acaba 🤔
Aytelf2012 annesininkelegi 11 12 13 14 ve 15. Haftalar hep aynısını söyledi doktor…başka doktorada gittim arada o da aynısını söyleyince artık iyice inandım…
Dorukcuuuum annesininkelegi 18 e kadar söylemedi görse bile göremiyorum dedi canım son kontrolde sormadım baktığında söyledi oğlumuz olucak nasıpse 😊 senin zamanlarında her hafta gidiyordum belki söyler diye