annesininkelegi Tospikveannesi genelde erkekler önce öğrenilir derlerdi ne güzelll bende sizin gibi erken öğrenirim insallah 😍😍🤲🏻
Merdgn annesininkelegi Bize doktor 12. Haftada ikili testte söylemişti ama 16. Haftaya kadar beklemiştik netleşsin diye erkek demişlerdi 😊
Selinanne annesininkelegi evet doktorum iyi bir de bebeğim pozisyonu musaitti hiç saklamadi kendini paşam 😍 sizinki de hayırlı olsun 💓
hulya_sncr47 11 haftalık erkek dedi bu gün de gittim başka bir doktoru kız gibi gördüm dedi şuan 16+3
hulya_sncr47 [silindi] orda beli oluyor söylüyor doktor bana o Zana erkek dedi ama daha çok erken dedi ilerleyen zaman da beli olur iyice
Esrakrgzz annesininkelegi ben 11 haftamda öğrendim. Çok meraklı olduğum için işin ehli iyi bir doktor araştırdım tahminleri doğru çıkan . Ona gittim gerçekten de 11 haftamda doğru bildi😌😌
hulya_sncr47 [silindi] Bna erkek dedi erken daha dedi şimdi 16+3 oldum Başka sebepten dolay bide cinsiyet sorayım dedim kız gibi gördüm ama ayrıntı ulturasonda beli olur biz bilemeyiz gibi konuştu işte 4 hafta sonra ultrasonu için gidecem bakalım en diyecek 🙈
Tgncr05 annesininkelegi bana doktorum 10+7 de kıza benziyor dedi… bugün gittim 12+5 haftalığız doktorum %99 kız dedi😍😍 16. Hafta da tam kesin oluyor ya cinsiyeti acaba değişir mi bilmiyorum ki😂😂
annesininkelegi Tgncr05 cok yüksek bir oran söylemiş değişeceğini düşünmüyorum ama saglıkla hayırlısıyla gelsin insallhh 😇🧿
ysmkml Bana da yüzde 90 kız dedi 12 haftalıkken 🤗 ikili taramada nasıl öğreniyorlarmıs anlıyorlarmış acaba 🤔
Aytelf2012 annesininkelegi 11 12 13 14 ve 15. Haftalar hep aynısını söyledi doktor…başka doktorada gittim arada o da aynısını söyleyince artık iyice inandım…