SevdaKurudere Bende rüyamda mavi tulumlu erkek bebek görmüştüm his olarakta erkek gibi hissediyordum ters çıktı miniğimiz bir prensesmiş dün öğrendik 13 haftalık
Semakacan Ipek3427 bende rüyamda erkek bebeğim olmuş onu emziriyordum o kadar etkilendim ki kesin erkek olcak dedim ama kızım olucak Allah'ın izniyle 💞
HlyaSinanAk Ipek3427 benim bi oglum var 9 yasinda suan ikinciye hamileyim bende cinsiyetini ogrenmeden ruyamda erkek cocuk emzirdim kac kere😄 anneme anlattigimda tersi cikar derler dedi aynen oyle oldu kizim olacak Allahin izniyle 😁
AyeGlKarabulut HlyaSinanAk benim de yedi yaşında oğlum var bende aynı rüyaları gördüm ama oğlum olacak yine ☺
Aysnismail Ipek3427 insallah gönlunuzdeki olur ben sanirim 3 4 kere ruyada erkek gormustum ama tam tersi minnak kizim 😍
HlyaSinanAk AyeGlKarabulut ben hamileligimin basindan beri erkek hissettim detayli ultrasyonda artik kiz dedikten sonra inanmaya basladim ama dogana kadar yuzde bir kusku var tabi icimde😂😂
Deletedmom0067 Bem defalarca ruyamda gordum hastaneye gidiyoruz cinsiyeti ogrenicez yada birisi bize haber vericek tam soylerlerken hep kalkiyofum hep ogrenmeden uyandim bi iki kere tek gordum oda kizdi 😊