Ipek3427 Kızlar rüyamda yine happy mom programına giriyorum. Gün gün beneğimizin değişimlerini okuyoruz ve üst tarafta bebek resmi varya, bende rüyamda son haftalara girmişim ve o şekildeki bebeğin cinsiyetini erkek olarak gördüm doktor gösteriyor ve erkek olunca böyle oluyor diyo karışıktı biraz rüyada görüpte gerçek olan varmı ben başından beri eşimle kız hissediyorum💕
Damla6606 Ipek3427 canım bende rüyamda erkek oldunu görmüştüm ismini bile söylüyolardı ama kızım olcanı ögrendim 😊 rüyalarda tersine olabilir allah istedini verir inşallah saglıklı olsunlar yavrular o yeter 😊
Saydnmrt Ipek3427 canım belli olmuyor ama benim rüyamda kucağıma kız çocuğu vermişlerdi ve kızım olacak 😊
Bizartik5kisiyiz Ilk ruyamda beyaz kucuk bir gelinlik görmüştüm, cinsiyet ogrenene kadar sürekli erkek bebekleri gördüm veya anlami erkek bebege işaret olan rüyalardı 😀 iki oğlum var allah uzun ömür versin,simdi ise DURU'yu bekliyoruz.....🤗👸
Gizemcik Kızlar ben 8 haftalikken erkek bebek gordum ve hatta buyudugunu bile gordum. Suanda karnimda bir erkek tasiyorum🙂
Ipek3427 Gizemcik ben ilk defa dün gördüm 17 haftalığım daha öğrenmeyede gitmedim bilmiyorum artık bakıcaz😁💕
Minikpirincim Ipek3427 hamile kaldigimi ogrendigimden beri erkek hissediyordum ruyamda da goruyordum 1 hafta once ogrendim erkek 🤗
Aysenurtsr Ben doktora gitmeden ruyamda erkek bebegi emzirirken gordum. 2 gun sonrasinda doktorumuz erkek dedi, degismedi 5.5 aylik olduk hala erkek 🙂))
Aysnismail Ipek3427 insallah gönlunuzdeki olur ben sanirim 3 4 kere ruyada erkek gormustum ama tam tersi minnak kizim 😍