AnneyimHamileyim Merve_12 Aynen canım doktor son gününü beklemezsin dedi bide iki kızımın çantası da hazırlanacak annem bakacak çünki onlara
AnneyimHamileyim Merve_12 Isimli bebek seti yaptirdim canim tulum uzun kollu eldiven bone ve uzerini ortmek icin battaniye vericem
Milayerlii Son 11 ama heran gelebilirmiş beklemedeyiz artık zaman geçmiyor sıcaklar bi yandan bebeğin ağırlığı zorluğu bi yandan.. hemen sağlıkla dogsa da kucağıma alsam diyorum acayip zorlanıyorum artık 🤭
Merve_12 Milayerlii rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebek için doğumhaneye ne vericeksin
Merve_12 30ekim19 rica ederim fazla fazla koydum ksç gün kalacağımız kanamamıxın nasıl olacağı belli değil sonuçta
Fatmanaz1erva2 Son 1 gün yarın sezeryana giriyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimiz sağ salim kavusalim bebeklerimize inş🤲
Kuzucuklarim Merve_12 nasipse yarin gunumuz tam belli olacak suan tam 36 haftaligiz.Hazirliklar kismen tamam.Heyecan dorukta planli sezeryan olacagi icin en fazla 38 haftada alinir.Protein kacagi var yarinki muayneye gore daha erkende alinabilir.
Cigdemveminik Gizem0650 internetten baktım ben plates topu üzerinde eğilip kalkma felan var birde günde 4-5 hurma iyi geliyormş merdiven inip çıkmak
Fatmanaz1erva2 Merve_12 5li hastane cikisi bir adet penye vir adet nohut battaniye bez ayirdim cantaya