Merve_12 DuyguY 🤣🤣 bende diyorım her gün halıları yıkamaya vereyim ama unutuyorum bak yine geldi aklıma
DuyguY Merve_12 ara kuzum hemen gelir alırlar 🤪pazartesiye getirirler silip süpürüp seriverirsin kimseden pek fayda yok mecbur gene sen ben yapcaz 🤪
Busra_122 Busra_122 amin allah herkese nasip etsin zahmet edip gelirse artik doğum hikayemi yazmak isterim bi an önce 😁
_mucizem_ Merve_12 uygulamada 19 normalde 10 una sezeryanım vardı ama nişanım geldi 3 cm açılmam var ne sezeryana alıyorlar ne normal doğum yaptırıyorlar bekliyorum evimde 😂
30ekim19 Yaprak2019 benimde son 30 ve kız olduğu için erkenden gelecek diyorlar senin bi tahminin var mı 🤔
30ekim19 Merve_12 inşalah kargolar o kadar yoğunki herkes bişiler alıyor😂 sen ne kadar pijama ve çamaşır koyarsın banada desene🤔
Merve_12 30ekim19 2 takım Önden düğmeli pijama takımı koydum yedek 2 alt pijama 3 alt iç çamaşırı 3 atlet 1 kısa kolu tişört 1 uzun kolu tunik 3 çorap 2 emzirme sütywni 2 paket depend 1 terlik 10 adet göğüs pedi koyum kendim için
elifeflinmom Merve_12 minnoş bi kızım olcak canım seninki ne bide en son gittiğinde kilosu nasıldı acaba
Baharuras1321 Merve_12 bende iki gündür ishal oluyorum sabah uyandığımda karnım ağrıyor gece kaşıklarıma sancı giriyor Doğum 29 Temmuz görünüyor ama sizce yakın mı doğum😀
Merve_12 Baharuras1321 aynen bana da oluyor karnıma bir ağrı giriyor hareket edemiyorum umarım yakındır hemen kavuşsak artık