Gurbetkusuu Sevim_koza06 demek için sabırsızlanıyorum artık , 1 aydır bavulum bekliyor tozlandı artık 😂
Aynurr16 Sevim_koza06 valla sarı renkli gözlü olursa benden başka kimseye benzetemezler onlar hep esmer kara gözlü artık gerisi karambole amca oğlu bakkalın çırağı illaki saçma kişilere benzetirler bana benzemesin diye 😂😂😂
Merii33 Sevim_koza06 rabbim vakitli ve hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize sağlıkla sıhhatle alırız inşallah evlatlarımızı kucağımıza 🙏
Sevim_koza06 EbrarBilgem kıme sorsam erkek dıyodu artk herkes bu sene erkek senesı dıyordu sag salım olsn da kız erkek hıc farketmez bu arada benımde erkek☺️
EbrarBilgem Sevim_koza06 sanmıyorum ya benim arkadaşlarımda vardı ilkdi çok sakinlerdi herkesde bu enerji yok bence 🤣🤣🤣
EbrarBilgem Sevim_koza06 kesinlikle cinsiyet hiç fark etmez sağlıkla gelsinler 🐣🐣ben hamile oldğumu öğrendiğimden beri kız hissediyodum 😌
Sevim_koza06 Gurbetkusuu benımde hazır beklıyor aklımda takılı kalıyordu hep hazır beklemesı daha ıyı😂😂
Aynurr16 Sevim_koza06 şimdiden dualar edilmeye başladı insallahona benzer diye dedim bende yanında ketçap mayoneZde istermisin sanki biz canavardık bebeyken
Sevim_koza06 EbrarBilgem bende ıcımden hep kız gecıyodu ama esım ılk ultrasonda gordugunde ta erkek bu dedı onunda ıcıne dogmus demekkı 😂