Aynurr16 Sevim_koza06 şimdiden dualar edilmeye başladı insallahona benzer diye dedim bende yanında ketçap mayoneZde istermisin sanki biz canavardık bebeyken
Sevim_koza06 EbrarBilgem bende ıcımden hep kız gecıyodu ama esım ılk ultrasonda gordugunde ta erkek bu dedı onunda ıcıne dogmus demekkı 😂
EbrarBilgem Sevim_koza06 benim eşimde hep gördüm ben onu gördüm arada bişey var diyodu eliyle işaret ederek 🤣🤣erkek demek istiyodu tabi görmeden beni kızdırmak için bende hep boşuna ümitlenme kız diyodum öylede oldu 😌 inşallah ikinciside eşimin gönlüne göre hayırlıysa olur erkek ☺️☺️
Sevim_koza06 Cemiltalha sen bırıncıden bılıyosun o zmn bızler ılk oldugundan korkuyorum bıraz dogrusu
Cemiltalha Sevim_koza06 çok normal korkman ama hiç korkulacak bir durum yokmuş hatta ben ssvd istiyordum ama sezaryen doğum daha kolay geliyor şuan bana rabbim herkese gönlüne göre versin inşallah
NaiminAmnesi Son 3 gün cuma günü oğluma kavuşacağım inşallah zaman o kadar hızlı geçiyor ki bı bakmışsınız geçmiş zaman inşallah herkes hayırlısıyla evlatlarını alır kucaklarına 😍
EbrarBilgem Sevim_koza06 bende tık yok ilk olduğu için cahilliktendir diyo herkes 🤣😁😁ama genelde herkesin doğum korkusu oluyo ya
Sevim_koza06 EbrarBilgem suyum geldı mu acaba haberım olmazsa ya bılemezsem dıyom kndı kndıme dsunuyom😂