Sevim_koza06 Merii33 heyecandan acaba suyum gelır haberım olur mu dıye dsunuyom bı yerım agrısa doguracam sımdı dıyom😂😂
Merii33 Sevim_koza06 rabbim vakitli ve hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize sağlıkla sıhhatle alırız inşallah evlatlarımızı kucağımıza 🙏
Aynurr16 Sevim_koza06 allahım diyorum İçimden bi uyusam kalksam günler geçmiş bebiş doğmuş yanımda yatıyo hemde aynı anası 😍😂
EbrarBilgem Her konu da sabırsız olunca böyle oluyo sanırım 🙈 cinsiyet konusunda da çok aceleci ve sabırsızdım ben öyle oldukça göstermedi tabi bizim minik geç öğrendik 🙄😁😁
yft Sevim_koza06 31. Haftadan sonra gelişim geriliği çıktı canım kilo alıyor şükür fakat haftasına göre geri o yüzden doktorum daha fazla riske atmak istemedi 38+ 2 de başlatacak inşallah
Sevim_koza06 minikcasper gecer gecer son zamanlar gecmıyo sadece bu gunlerde acaba ben napıyodm aklıma geldı sımdı de😂😂
minikcasper Sevim_koza06 valla ben tansiyon düşmesinden dolayı tuzlu ayranla aşk yaşıyorum he bide ayaklar havada 😁😁. Geçiyo valla daha dün gibiydi öğrendiğimiz ah zamannnn😁
Aynurr16 Sevim_koza06 valla sarı renkli gözlü olursa benden başka kimseye benzetemezler onlar hep esmer kara gözlü artık gerisi karambole amca oğlu bakkalın çırağı illaki saçma kişilere benzetirler bana benzemesin diye 😂😂😂
Sevim_koza06 minikcasper benımde son Zamanlarda tansıyon dusuyor bıde mıde yanman eksımesj hala gecmedı 😒
Gurbetkusuu Sevim_koza06 son 24 ama zaman geçmiyor sanki böyle Şafak 5,4 yazanları görünce iyice umudumu kaybediyorum, kesin geç gelecek diyorum.. heyacandan uykularım kaçtı 😂 bu 24 gün geçmez keşke şimdi gelse kızım 😂