Aynurr16 Sevim_koza06 valla çok çok sabırszlanıyorum allahım herkesinkini nasip etsin isteyip olmayanlarada ❤️
Sevim_koza06 Ebru29 gunler bırbırını tutmaya bılır son zamnları hesaplıyoz ama bakalım ne zmn gelecekler😂
Sevim_koza06 Kumsaln_annesi yarına dogum hıkayenı beklıyoruz o zaman suan en yakın sensın allah analı babalı buyutsın sag salım kucagına alırsn ınsallj🤗
Merii33 Sevim_koza06 ah sorma sabahları Bi uyanıyorum Bi yerde toplanmış gün içinde baskı yapıyor bide yalancı sancılar vuruyor arada diyorum şimdi bacaklarımdan suyum akacak doğurcam 🤭🤭
Sevim_koza06 Merii33 heyecandan acaba suyum gelır haberım olur mu dıye dsunuyom bı yerım agrısa doguracam sımdı dıyom😂😂
Aynurr16 Sevim_koza06 allahım diyorum İçimden bi uyusam kalksam günler geçmiş bebiş doğmuş yanımda yatıyo hemde aynı anası 😍😂
yft Sevim_koza06 31. Haftadan sonra gelişim geriliği çıktı canım kilo alıyor şükür fakat haftasına göre geri o yüzden doktorum daha fazla riske atmak istemedi 38+ 2 de başlatacak inşallah
Sevim_koza06 minikcasper gecer gecer son zamanlar gecmıyo sadece bu gunlerde acaba ben napıyodm aklıma geldı sımdı de😂😂
EbrarBilgem Sevim_koza06 bana başından beri geçmiyo valla yaa çok ama çok sabırsızım hergün eşime doğsun artık dimi diye diye geçti zaman 😁😁