Tucenur AtesAlininAnnesi evet kilosu önce gidiyor 2.500 dü en son 46 cm di 2 hafta sonra randevum var 3 olur veya geçer diye düşünüyorum haftada 300 gram almıstı 🤭
AtesAlininAnnesi Tucenur maşallah diyelim nazar değmesin rabbim kem gözlerden korusun inşallah 🙏 o zaman doğsa kuvezde kalmaz diye düşünüyorum sarıp sarmalarsin bebişini😍 benimde 26+2 geçen hafta gitmiştim 920 denilmişti iyi mi bilmiyorum ki 😒
AtesAlininAnnesi Pinkyellow bende senin günlerdeyken hadi bitsin diyordum şimdi ise soon 96 gün acaba dogurmasam mı oğlumu diyorum 😂😂😂😍
Tucenur AtesAlininAnnesi benmde tam 26 haftamda 960 dı doktor gayet saglıklı dmişti seninde güzel . 🙏 evet küvezde kalma sansı yok ama en azından 37 haftayı görse yeter 2 hafta daha 😂
AtesAlininAnnesi Tucenur ben mesela şimdiye kadar sadece 4 kilo aldım ama hiç hamile gibi durmuyorum bazen hamile olduğumu bile unutuyorum 😂 o zaman sen bı prenses hanımla görüş istersen kuzum biraz daha kalsın zahmet olmuyorsa 😂😂😂😂
Halimekinali123 AtesAlininAnnesi aynen canm aynen ben kocişe diyom yat kalk viruse dua et diye yoksam incir ağacını dikerdim heral dedim😂Allahın belası virusten dolayi ne gezebildim ne dogru durust kiyafet bakabildim
AtesAlininAnnesi Halimekinali123 ay sen mi ben mi ya hamile kalmadan önce kocama hep bı hamile kalayım bak neler neler Alicam kendime hep gezicem dedim bu hiç olmadı ben böyle hayal etmemiştim 😂😂😂😂
AtesAlininAnnesi Seter Nee 19 mu 😍 ohh maşallah kız dogurdun dogurcan ❤️rabbim bir avazda kurtarsın inşallah sağ salim sağlıcakla zamanında alırsın bebisi kucağına 😍🙏
Tucenur AtesAlininAnnesi 😀 bn asırı kilo aldım hemde cok fazla 27 kilo😔😔😔 nasıl oldu bilmiyorum yemiyormda bi ayda 5 kilo almaya basladım 30 haftadan sonra doktor ödem dedi cok fazla ödemin var dogumdan sonra geçer dedi içim oyle Rahatladı
AtesAlininAnnesi Hasibedenizli son 4 mü 😍 bana niye böyle heyecan bastı 4′ü görünce ya ,😂😂😂😍😍 sağ salim alırsın inşallah kucağına bebisi
AtesAlininAnnesi Aynurdogru sağlıkla gelsin minik kuş inşallah 😍 sen çocuğunla konuş gelsin şimdi bence 😂😂😂